Αποκάλυψη: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για τον Τσιλιανίδη!

Αποκάλυψη: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για τον Τσιλιανίδη!

To10.gr αποκαλύπτει ότι η πρωταθλήτρια Κροατίας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έκλεισε θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, έχοντας τα μάτια στραμμένα στον Κοσμά Τσιλιανίδη του ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 19:30, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Ενα παιχνίδι που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οχι, όμως, μόνο για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αλλά και για εκείνους του ΟΦΗ. Κάτι απολύτως λογικό, με βάση την εξαιρετική παρουσία των Κρητικών τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, λοιπόν, στο Φάληρο θα δώσει το παρών υψηλόβαθμο στέλεχος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με τον «κατάσκοπο» της πρωταθλήτριας Κροατίας να έρχεται στην Ελλάδα έχοντας συγκεκριμένο στόχο: Τον Κοσμά Τσιλιανίδη!

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι ο 25χρονος (09/05/1994) εξτρέμ του ΟΦΗ, έχει μπει για τα καλά στο μάτι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθείται ο Ελληνας ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Νέναντ Μπιέλιτσα. Το αντίθετο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάουτινγκ βρίσκεται σε… τελικό στάδιο, καθώς η Ντιναμό είναι πιθανό να κινηθεί ακόμη και τον Ιανουάριο για τον εξτρέμ του ΟΦΗ, που κάνει θραύση τη φετινή σεζόν, έχοντας ήδη 4 γκολ και 2 ασίστ σε 6 συμμετοχές και όντας 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Σφιντέρσκι (6) και μαζί με τον Ελ Αραμπί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσιλιανίδης υπέγραψε το καλοκαίρι στον ΟΦΗ, ως ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού αρχικά είχε απορρίψει πρόταση του Παναθηναϊκού, αντιδρώντας στην άκομψη προσέγγιση από πλευράς Νταμπίζα… Το συμβόλαιο του Τσιλιανίδη με τους Κρητικούς έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ