«Βροχή» από γκολ στο Europa League

«Βροχή» από γκολ στο Europa League

Η κατεξοχήν διοργάνωση των γκολ και των εκπλήξεων επιστρέφει και ο... Καμμένος δεν γίνεται να λείπει από την πανδαισία της Πέμπτης.

Το Europa League επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από απουσία τριών εβδομάδων, σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία με 24 παιχνίδια. Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στην Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με το Champions League όσον αφορά το ποντάρισμα. Είναι ξεκάθαρα η διοργάνωση των εκπλήξεων αλλά κυρίως η διοργάνωση των γκολ.

Εκεί θα ποντάρουμε και σήμερα, αφού καμία ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να καθαρίσει ένα ματς από τις 48, πλην 2-3 που όμως δεν αξίζουν να ποντάρεις. Ξεκινώντας λοιπόν από τα ματς των 19:55 θα προτιμήσουμε τα over 2.5. σε δυο ματς που είναι από τον ίδιο όμιλο. Το ένα είναι αυτό της Ρόμα με την Γκλάντμπαχ, που και οι δύο είναι φύσει επιθετικές ομάδες, αλλά με αμυντικά προβλήματα. Στο 1.50-1.60 δίνεται το over και όποιος το παίξει… πληρώνεται.

Στο έτερο ματς του ομίλου η Μπασακσεχίρ υποδέχεται την Βόλφσμπενγκερ, την ευχάριστη έκπληξη του Europa League. Οι Τούρκοι θέλουν νίκη πάση θυσία, η αυστριακή ομάδα είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και το Over 2.5 θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Στο 1.70 η απόδοση είναι ελκυστική συγκριτικά με τις ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες.

Όσον αφορά στα βραδινά ματς. πάλι έχουμε δυο επιλογές και πάλι είναι στα γκολ. Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Άρσεναλ με την Γκιμαράες. Οι κανονιέρηδες είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στο Europa League και ο Ουνάι Έμερι θα «κυνηγήσει» αυτή τη διοργάνωση. Στην έδρα της είναι κυριαρχική και όσο καλή κι αν είναι η Γκιμαράες φέτος δύσκολα θα πάρει κάτι. Ακόμα και να σκοράρει η Άρσεναλ είναι το απόλυτο φαβορί και το ματς «μυρίζει» αρκετά γκολ ίσως και πάνω από 4. Το over 2.5 δίνεται στο 1.55-1.60 και αναμφίβολα αν και προσφέρεται χαμηλά αξίζει.

Τέλος το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στοιχηματικά είναι αυτό της Σέλτικ με τη Λάτσιο. Είναι ντέρμπι και δεν φαίνεται να έχει πολλά γκολ, όμως εμείς θα πάμε με αυτά. Και οι δυο παίζουν ανοιχτά, αλλά κυρίως και οι δυο θέλουν νίκη. Το over 2.5 δίνεται στο 1.80 και αξίζει, όπως και το αμφίσκορο σε ένα ανοιχτό ματς, που λογικά και οι δυο θα σκοράρουν. Πάνω από 1.60 προσφέρεται το G/G και ήδη έχει μεγάλο ποντάρισμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ