Πουλάνε… τρέλα στην ΕΠΟ, υπο τον φόβο της αλλαγής

Πουλάνε… τρέλα στην ΕΠΟ, υπο τον φόβο της αλλαγής

Ο φόβος της…διοικούσας επιτροπής τους έχει κάνει να χάσουν το «μέτρο».

Λέγεται Στέργιος Αντωνίου. Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Ένας από εκείνους που «στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν» σε αυτά τα 2,5 χρόνια που συμβαίνουν «τέρατα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν τον ακούσαμε όταν ιδιοκτήτης ΠΑΕ μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο. Δεν τον ακούσαμε όταν τελικοί κυπέλλου έγιναν με τους χούλιγκαν στα είκοσι μέτρα απόσταση χωρισμένους στα «επίσημα». Δεν έβγαλε φωνή όταν η εθνική ομάδα έφτασε στην χαμηλότερη θέση της ιστορίας της στο ranking. Προφανώς δεν είπε το παραμικρό και όταν η Ομοσπονδία «παραδέχθηκε» ότι «φαλίρισε» με το μισθολόγιο-μαμούθ της Εξυγίανσης που πήρε το ετήσιο κόστος από τα 2,2 εκατ ευρώ και το ανέβασε στα 6.

Μίλησε τώρα όμως. Τώρα που ξαφνικά έχει σημάνει συναγερμός στο Πάρκο Γουδή υπό τον φόβο νέας… ΠΔΕ από την FIFA. Φόβο που δημοσιοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Αχιλλέας Μπέος (για ποιον λόγο άραγε η δική του ανησυχία).  Και τι είπε ο Στέργιος Αντωνίου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ; Πως απορεί για αυτή τη φήμη διότι η διοίκηση Γραμμένου δεν έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (του Δρόσου που μετά ο ΣΥΡΙΖΑ τον έστειλε στην ΕΡΤ να μοιράζει εκατομμύρια στις «δικές μας» ομάδες) που διαδέχθηκε. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Βγήκε στα ερτζιανά, στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη και άφησε κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

«Διαπιστώνει κανείς ότι η διοίκηση Γραμμένου πήγε χειρότερα από τη διοικούσα επιτροπή; Έχουμε διαπράξει κάτι μη ηθικό ή νόμιμο; Αν το έχουμε κάνει, υπάρχουν άλλες διαδικασίες και λειτουργίες για να μας κρίνουν» είπε ο Αντωνίου. Προφανώς για εκείνον ένας δίκαιος παρανομαστής είναι αν τα πράγματα έγιναν χειρότερα (που έγιναν). Δεν είναι οι… Κυριακές μας που θα γύριζαν πίσω.

«Διαπιστώνω καθημερινά, ότι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι παράγοντες που με το παραμικρό καταγγέλλουν το οτιδήποτε. Το πρωτάθλημα είναι το πρόβλημα και όχι η ΕΠΟ» πρόσθεσε. Και συνέχισε ακόμη πιο «δυνατός». «Δεν είναι πρόβλημα ούτε οι υπάλληλοι της ΕΠΟ και τα χρήματα που λαμβάνουν, ούτε το γεγονός ότι δεν μπήκαν κάποια έσοδα από τις προκρίσεις της εθνικής ομάδας που δεν ήρθαν. Η μεγάλη εικόνα του πρωταθλήματος είναι ότι τα παιχνίδια με τη βοήθεια του VAR, των ξένων διαιτητών εξελίσσονται. Χρειάζεται πλέον μαζί με τη δική μας προσπάθεια και η βοήθεια της Πολιτείας. Το πρόβλημα μας είναι το επικοινωνιακό κομμάτι». Με δύο λόγια τσάμπα τα λεφτά στον Φιλιππούση του Κοντονή. Αυτός φταίει. Για όλους.

«Δεν περάσαμε στον κόσμο ότι δεν ήρθαμε να ευνοήσουμε κάποιους. Ήρθαμε να πούμε και να κάνουμε, ότι ο Παναθηναϊκός που έχει προβλήματα μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ ή ότι η Λάρισα μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό» κατέληξε ο Αντωνίου. Κρίμα που δεν έχουν «θεσπιστεί» βραβεία για τις καλύτερες δηλώσεις της χρονιάς.

ΥΓ. Αλήθεια κύριε Αντωνίου μιας και δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά, εσείς τον λέτε τον «μισθό» σας; Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος ανήκετε σε εκείνη την «ελίτ» που δεν υπάρχει στην μισθοδοσία, όπως ο πρόεδρος Γραμμένος κλπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ