Δύσκολη η ξενιτιά…

Δύσκολη η ξενιτιά…

Απογοητευμένοι είναι στην Πόγκον από τον Μανιά και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τον Γενάρη

Η Πόγκον προτίμησε την Ελλάδα για τα καλοκαιρινά της ψώνια, υπογράφοντας τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν στην Σούπερ Λιγκ. Ο πρώτος χρονικά ήταν ο Μιχάλης Μανιάς και ακολούθησαν οι Τρυανταφυλλόπουλος και Σπιριντόνοβιτς.

Οι δυο τελευταίοι έχουν πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι τους, με τον Αυστριακό να έχει σημειώσει μάλιστα και τέσσερα γκολ μέχρι στιγμής. Ο δε Τρυανταφυλλόπουλος με τις εμφανίσεις του, ανάγκασε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σχιπ να τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή της Εθνικής. Τι γίνεται όμως με τον Μανιά;

Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας αφού αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς του. Στην συνέχεια δεν κατάφερε να βρει ρυθμό. Εχει συνολικά τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα (σύνολο 14 ματς) με τα τελευταία του 15 λεπτά να καταγράφονται στις 15 Σεπτεμβρίου! Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί σε δυο ματς κυπέλλου παραμένοντας όμως άσφαιρος.

Η Πόγκον που διεκδικεί φέτος τον τίτλο στην Πολωνία, έχει ξεκινήσει ήδη την ανεύρεση επιθετικού για τον Ιανουάριο και το μέλλον του Μανιά είναι αμφίβολο. Να θυμίσουμε ότι και η προηγούμενη εμπειρία του υψηλόσωμου επιθετικού στο εξωτερικό (Βέλγιο) είχε λήξει άδοξα σε διάστημα έξι μηνών. Βέβαια τώρα έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές και θα είναι δύσκολο να το σπάσει αν δεν αποζημιωθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ