Στοίχημα: Στήριγμα οι «άσοι» Τουρκίας και Τσεχίας

Στοίχημα: Στήριγμα οι «άσοι» Τουρκίας και Τσεχίας

Πάρτι... πρόκρισης θέλει να κάνει η Τουρκία απέναντι στην Ισλανδία, το πιο καθοριστικό βήμα αναζητεί η Τσεχία κόντρα στο Κόσοβο.

Με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα έως τώρα στον όμιλο, η Τουρκία είναι στους 19 βαθμούς και έχει την ευκαιρία να στήσει… πάρτι πρόκρισης απόψε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Ισλανδία.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές της ελπίδες πρόκρισης στο EURO, όμως οι Τούρκοι έχουν αποδείξει με όλη την πορεία τους πως δεν αστειεύονται. Τον «άσο» τον συναντάμε σε τιμές από 1.70 έως 1.80 και σίγουρα είναι μια καλή επιλογή για το δελτίο μας.

Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι της ημέρας γίνεται μεταξύ της Τσεχίας και του Κοσόβου. Στους 12 βαθμούς και τη δεύτερη θέση η Τσεχία, έναν λιγότερο για το Κόσοβο, το οποίο δεν τα παρατάει στη μάχη που δίνει για τη μεγάλη πρόκριση.

Ωστόσο και εδώ θα πάμε με τον «άσο», που τον βρίσκουμε σε τιμές κοντά στο 1.70. Νίκη θα σημαίνει ουσιαστικά και πρόκριση για την Τσεχία, η οποία βρίσκεται πίσω από πρωτοπόρο Αγγλία.

Η δυάδα μας δίνει μια καλή απόδοση, σε μια βραδιά που απουσιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια. Από αύριο ξεκινούν και αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ