ΚΕΔ: Κάθε αγωνιστική και… προσευχή

ΚΕΔ: Κάθε αγωνιστική και… προσευχή

Ο Κουκουλάκης βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, όμως μπορεί να υπάρξει θέμα και με τον Τριτσώνη (και όχι μόνον)!

Σε τεντωμένο σχοινί, κάτι σαν τον… ακροβάτη στο τσίρκο Μεντράνο, θα πρέπει να ισορροπεί η ΚΕΔ, αν και με τους ορισμούς της 16ης αγωνιστικής, κάποιοι θεωρούν ότι με την επιλογή του Βάτσιου (Δυτικής Αττικής) θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης στον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ειδικά με την επιλογή του Σπυρόπουλου (Φθιώτιδας) για παρατηρητή του, καθώς ο Λαμιώτης παράγοντας της διαιτησίας υπήρξε μέντορας του Αριστείδη που δίνει μέχρι και πέναλτι έξω από την περιοχή, αν πρόκειται για την ΑΕΚ.

Δεν έχει σημασία το… ξεκάρφωμα με την επιλογή του Δαγκλή (Μακεδονίας) για να βαθμολογήσει τον Καραντώνη (Ημαθίας) που για πρώτη φορά θα σφυρίξει ματς της ΑΕΚ, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Για τα παραπάνω… θέματα, βοά η Θεσσαλονίκη. Τόσοι αναλυτές είναι εκεί, είναι εκεί, είναι δυνατόν να μην ξέρουν τι τους γίνεται; Είναι δυνατόν να… σκίσουν τα διπλώματά τους;

Αρα, βράζουν. Και βράζουν με τον Κουκουλάκη, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο, παρά στο γραφείο στην ΚΕΔ. Και αν νευριάσουν πολύ, μπορεί η μπάλα να πάρει και τον Τριτσώνη (και όχι μόνο). Το δίδυμο δεν έχει τη δικαιολογία πως κάνει ό,τι θέλει η FIFA, επειδή οι Βόρειοι δεν δέχονται τέτοιες δικαιολογίες. Ούτε μπορεί να τους

Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό. Πάντως, θα γίνει πολύ σύντομα, επειδή κάποιοι έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, καθώς ο… χαλίφης του νότου, έχει απαιτήσεις αλλά και έμπειρο… ρόστερ που γνωρίζει το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ