Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη ΕΠΟ – ΚΕΔ για την ανακοίνωση – ψέμα

Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη ΕΠΟ – ΚΕΔ για την ανακοίνωση – ψέμα

ΕΠΟ και ΚΕΔ έπαθαν αφωνία για το πρωτοφανές σκάνδαλο της ανακοίνωσης - συγκάλυψης για τη μη λειτουργία του VAR στο Λαμία - ΠΑΟΚ. Αλλά σύντομα θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Αρμοδίως...

Η ντροπή της ΕΠΟ και της ΚΕΔ συνεχίζεται. Αλλά δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη χωρίς απάντηση. Για ακόμη μία ημέρα, ο Βαγγέλης Γραμμένος και τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα Golden Boys της Ομοσπονδίας και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κρύβονται και αρνούνται να πάρουν θέση για το πρωτοφανές σκάνδαλο με την ανακοίνωση – όνειδος της ΚΕΔ, που… διέψευδε τη μη λειτουργία του VAR στο Λαμία-ΠΑΟΚ.

Όπως ήδη έχει αποκαλύψει to10.gr, η ΚΕΔ και η ΕΠΟ γνώριζαν από πρώτο χέρι ότι το VAR δεν λειτουργούσε στο διάστημα που επιτεύχθηκε το γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, όπως επιβεβαιώνεται και από το e-mail που έστειλε ο Κουκουλάκης στον Χολέβα, όπου γίνεται ακριβής αναφορά στο περιστατικό, όπως και στο χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα η διακοπή του VAR. Ακριβώς την ώρα του γκολ του ΠΑΟΚ και μοναδικού της αναμέτρησης. Αλλά παρόλα αυτά, η ΚΕΔ αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση, ισχυριζόμενη αναληθώς ότι το VAR δούλεψε.

Η υπόθεση μπορεί να φαντάζει σε κάποιους «μικρής σημασίας», αλλά έχει βάθος. Και κυρίως είναι πιθανό να υποκρύπτει πολύ δύσκολες ημέρες για τους εμπνευστές αυτού του αίσχους. Διότι σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Όχι μόνο για την ανακοίνωση συγκάλυψης που έβγαλε η ΚΕΔ. Αλλά και για το γεγονός ότι δεν επανόρθωσε στην πορεία, την επόμενη ημέρα ας πούμε. Διότι ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι για κάποιον σατανικό λόγο δεν γνώριζε τι πραγματικά είχε συμβεί, την επομένη, δύο ημέρες μετά, κάποια στιγμή τέλος πάντων, θα μάθαινε ο Περέιρα ότι εξέδωσε μια ανακοίνωση που μπορεί να τον εκθέσει.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, μπορεί οποιοσδήποτε να κρίνει όπως θέλει αυτή την υπόθεση. Μπορεί να κρίνει ότι ο Περέιρα, η ΚΕΔ και φυσικά η ΕΠΟ είχαν τους λόγους τους για να επιμείνουν να υποστηρίζουν κάτι απολύτως ψευδές. Αυτούς τους λόγους, λοιπόν, θα τους αναλύσουν διεξοδικά όταν έρθει η ώρα. Αρμοδίως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ