Κατασκευασμένες καταγγελίες για να έχει ασυλία  ο Γκαγκάτσης

Κατασκευασμένες καταγγελίες για να έχει ασυλία  ο Γκαγκάτσης

Γιατί ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε μόνο τους 2 από τους 3 δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και άφησε απ’ έξω τον Βόκα, ενώ και ο Βόκας, όπως και οι Φιλόπουλος, Βρυώνης, έκανε δεκτή την παρέμβαση του Ολυμπιακού; Η... απάντηση κρύβεται στη 10η Ιουνίου...

Δεν ξέρω αν εξηγείται με κάποιο τρόπο. Έστω… αστρολογικό. Είναι βέβαιο όμως ότι πρέπει να βρεθεί μια εξήγηση για το παρατεταμένο «ντεφορμάρισμα» του Τάκη Μπαλτάκου. Ενός καθόλα έγκριτου νομικού που από τότε που μπλέχτηκε με τον «μηχανισμό» του ΠΑΟΚ βάζει το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο.

Και δεν είναι μόνο οι «προφητείες» αναφορικά με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που τέλος πάντων λες ότι δεν το… έχει. Είναι γενικότερα ο τρόπος του. Σήμερα ας πούμε ο γνωστός δικηγόρος αποφάσισε να (ξανά)σπάσει τον όρκο σιωπής του. Στην εκατοστή του συνέντευξη λοιπόν αυτή την εβδομάδα μας ενημέρωσε κάτι που πέρασε κάτω από τα… ραντάρ: Και από αυτούς που κατάλαβαν (αλλά το έκαναν γαργάρα) και από εκείνους που δεν κατάλαβαν –άρα αθώος ο κατηγορούμενος κύριε πρόεδρε-. Μια αποκάλυψη που είναι να απορείς αν την ήθελε ή αν του… ξέφυγε!

Γιατί τι μας είπε (μέσω της Live Sport) ο κύριος Μπαλτάκος: Ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προβεί σε καταγγελία ΚΑΙ σε βάρος του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων του Παναγιώτη Φιλόπουλου. Ξέραμε την καταγγελία σε βάρος του Γεράσιμου Βρυώνη (μέλος) μάθαμε πως ο Δικέφαλος έβαλε και δεύτερο δικαστή στο σημάδι. Τον δεύτερο από τους συνολικά τρεις που είχαν συμφωνήσει με το αίτημα του Ολυμπιακού να παρευρεθεί στην ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας. Ποιος ήταν ο τρίτος της παρέας; Ο Νικόλαος Βόκας, αλλά το όνομα του αφήστε το για την ώρα: Θα το συναντήσουμε παρακάτω.

Ας μείνουμε στην νέα αποκάλυψη του Μπαλτάκου. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει καταγγείλει δύο μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, και ζητά για αυτά πειθαρχικό έλεγχο. Ποιος υπογράφει αυτή τη καταγγελία; Προφανώς ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ που τρέχει αυτές τις «δουλειές» του κλαμπ.

Τι ανοιχτούς λογαριασμούς έχει ο Μάκης Γκαγκάτσης με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ; Θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της στις 10 Ιουνίου. Τότε εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό εκείνο το προσωπικό του «παραλήρημα». Εκείνες οι αλησμόνητες δηλώσεις του στο Open tv, το βράδυ του πορίσματος της ΕΕΑ που «σφράγιζε» το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Είχε πει ο Μάκης Γκαγκάτσης ότι θα «χωρίσει την Ελλάδα στα δύο» για όσους τυχόν το ξέχασαν, αν και η αλήθεια είναι πως τέτοιες… μπούρδες έχουν το προνόμιο να μένουν αξέχαστες.

Θα μπορούν ο κύριος Φιλόπουλος και ο κύριος Βρυώνης να εκδικάσουν την υπόθεση αυτή από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο κατηγορούμενος ζητά την πειθαρχική τους δίωξη; Προφανώς όχι. Τι θα κάνει ο Μάκης Γκαγκάτσης για να αποφύγει νέα τιμωρία μετά την επίσης τιμωρία του από την Επιτροπή Δεοντολογίας για το θέμα του μπαμπά του;;;

Θα ζητήσει να εξαιρεθούν αυτοί οι δυο δικαστές που δεν φαίνεται να μασάνε από το bullying του ΠΑΟΚ και του Σαββιδοτεχνείου, επικαλούμενος τι άλλο; Τις κατασκευασμένες καταγγελίες!

Μπορεί λοιπόν κάποιος να σκεφτεί ότι οι καταγγελίες αυτές γίνονται ακριβώς για τον λόγο αυτό; Η… φαντασία ως γνωστόν είναι πάντα στην εξουσία και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε την πειθαρχική δίωξη και του κ. Βόκα  που του… χάλασε τη «μανέστρα». Που δεν φώναξε «αθώος ο κατηγορούμενος» ακούγοντας τον Μπαλτάκο να λέει ότι «δεν μπορεί οι πατάτες να κάνουν κουμάντο στον μανάβη» αγορεύοντας για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας. Μια κορυφαία αγόρευση που έχει ήδη ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της λαχαναγοράς. Οι πατάτες ήταν ο Καλπαζίδης με τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη. Μανάβης ο Ιβάν.

Γιατί λοιπόν δεν αντιμετωπίζει την ίδια καταγγελία και ο κύριος Βόκας; Τι διαφορετικό έκανε από τον κύριο Φιλόπουλο και τον κύριο Βρυώνη; Πως γίνεται να δέχεται ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ την δική του παρουσία στην εκδίκαση της 10ης Ιουνίου; Ποια η διαφορά της περίπτωσης Βόκα; Αν διαβάσει κανείς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας θα καταλάβει ότι ο κ. Βόκας υπερασπίστηκε με την μειοψηφία που κράτησε την άποψη του ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΕΕΑ. Άρα είναι αγαπητός στις τάξεις του Δικεφάλου, στις γραμματείς της ΕΠΟ όπως και στα Mέσα που ελέγχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που αναζητούν ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Ας ελπίζουμε μόνο να μην θελήσει να τις δώσει ο Τάκης Μπαλτάκος. Γιατί είπαμε: Αυτό το διάστημα δεν τον πάει με… τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ