Και η ΕΠΟ στον κόσμο της…

Και η ΕΠΟ στον κόσμο της…

Οι βλαχοδήμαρχοι τον πόνο τους με το «μεροκάματο» των εκλογών. Ο Γκαγκάτσης με κόλπα από τα lidl. Απλά για γέλια

Ημέρα εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ. Και οι δύο ειδήσεις που προέκυψαν δεν είναι τίποτε λιγότερο παρά σημάδια που επιβεβαιώνουν την δικαιολογημένη ανησυχία. Για αυτούς που έχουν το ποδόσφαιρο στα χέρια τους. Σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία που λάθος χειρισμοί μπορεί να το αποτελειώσουν.

Κατώτεροι των περιστάσεων στο πάρκο Γουδή. Δεν χρειάζονταν τη σημερινή Δευτέρα για να μας το δείξουν. Δεν γίνεται όμως να έχεις μπροστά σου μια… θάλασσα αληθινών προβλημάτων και εσύ να ασχολείσαι μόνο με τις εκλογές και τον τρόπο που θα γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για αυτές.

Έσπευσαν λοιπόν οι βλαχοδήμαρχοι να ψηφίσουν υπέρ της διεξαγωγής έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 16 του Ιούνη. Για να «μαγειρέψουν» και να σερβίρουν στην τακτική συνέλευση την εξαγγελία εκλογών.

Το ότι θα φάνε το κεφάλι τους είναι δεδομένο. Αλλά δεν έχει καν σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι όλος αυτός ο συρφετός συνεχίζει να νιώθει «ανίκητος». Να αγνοεί τους πάντες. Και να καίγεται για το πως οι Χαλίφηδες θα συνεχίσουν την κυριαρχία τους για άλλα 4 χρόνια ώστε να μείνουν ασφαλή και τα δικά τους μεροκάματα.

Η μισή Εκτελεστική Επιτροπή των ΕΠΟ, είναι πρόεδροι των Ενώσεων. Αυθεντικοί Βλαχοδήμαρχοι που ζουν σαν πρίγκιπες στην Αθήνα με τα λεφτά της Ομοσπονδίας. Τα αεροπλάνα τους, τα ξενοδοχεία τους, τα εκτός έδρας τους, τα… μπουζούκια τους όταν ήταν ανοιχτά: Ζωή χαρισάμενη.

Συγκινήθηκαν λοιπόν όλοι αυτοί για το ποδόσφαιρο. Την πάρτι τους κοιτάζουν. Και μεταξύ μας καλά κάνουν, αφού τους επιτρέπεται από τους αληθινά υπεύθυνους. Τις μεγάλες ομάδες και την εκάστοτε Κυβέρνηση. Ένα καλό πήγε να κάνει ο Κοντονής, όταν εξήγγειλε ότι στην Εκτελεστική Επιτροπή δεν θα συμμετέχουν πρόεδροι των Ενώσεων. Το ξέχασε όμως και αυτό για χάρη των Χαλίφηδων. Τι ψάχνεις να βρεις λοιπόν!

Ας βάζουν οι επενδυτές τα εκατομμύρια τους να εκατομμύρια τους στο ποδόσφαιρο, να το παίζουν παράγοντες τα παρατράγουδα της Αννίτας. Ας τους ανέχονται.  Και ας τους ανέχεται και η κάθε Κυβέρνηση που δεν έχει τα κότσια να τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Προαλείφεται το δεξί χέρι του Μπέου για επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ αν σας λέει κάτι!

Μια είδηση λοιπόν ο χαβάς για τις εκλογές. Και μια ακόμη; Από το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εκεί που ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής καθώς η σεζόν δεν συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ που μέσω του Μάκη-Τάκη-Λάκη Γκαγκάτση ψήφισε λέει «παύλα».

Εκ του ασφαλούς φυσικά καθώς όλοι οι άλλοι ψήφισαν κανονικά να καταλήξει ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί το έκανε αυτό ο μικρός «Γκάγκα»; Γιατί θέλει να σχηματίσει δεδικασμένο. Αν εμφανιστεί κανά κρούσμα του ιού στην Σούπερ Λιγκ να ξαναβάλει στο τραπέζι το αίτημα της διακοπής. Και να θυμίσει ότι στο γυναικείο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ ψήφισε… παύλα κόντρα στο συμφέρον του.Μιλάμε για παράγοντα από τα lidl. Και μια κουτοπονηριά που υπενθύμισε σε όλους ότι τον μικρό «Γκάγκα» αν δεν υπήρχε ο μεγάλος «Γκάγκα» δεν θα τον ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς του.

Με αυτούς τους τύπους λοιπόν καλούμαστε να ασχοληθούμε. Αυτοί διοικούν την ΕΠΟ, αυτοί τρέχουν ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι το «σύστημα» ενός σπορ που το οικοσύστημα του αφορά χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα. Καλά… κρασιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ