Ο Βρύζας ψάχνει… κλοπές σε Ρέντη, ΑΕΚ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ…

Ο Βρύζας ψάχνει… κλοπές σε Ρέντη, ΑΕΚ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ…

Ο AGENT LEAKS αποκαλύπτει  τις μυστικές επαφές του ατζέντη του ΠΑΟΚ με γονείς και νεαρούς παίκτες, με στόχο να «απαντήσει» στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφικές ήττες και να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής του.

Ο Ζήσης Βρύζας, αφού συνήλθε από τη «μέθη» που του προκάλεσε κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αποφάσισε να επιστρέψει στη δουλειά του. Ποια είναι η δουλειά του; Μα, φυσικά, είναι ο άτυπος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να κάνει «δουλειές» για τον Δικέφαλο του Βορρά. Μεταγραφικές δουλειές. Οι οποίες αποφασίζονται στο «Κόκκινο Σπιτι» του Ιβάν, εκεί όπου βρίσκεται η άτυπη έδρα του ΠΑΟΚ και αρκετών επιχειρήσεων του Σαββίδη. Εκεί όπου βρίσκεται και η έδρα του μανατζερικού διδύμου Βρύζα – Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Ο Ζήσης με τον Διαμαντόπουλο, λοιπόν, μετά την «κλοπή» που έκαναν στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με σκοπό να τον πάνε αρχικά στον ΠΑΟΚ (σ.σ. δεν ήθελε ο παίκτης) και εν συνεχεία του έκλεισαν συμφωνία με την Ιντερ, έχουν βάλει στο μάτι κι άλλες «κλοπές». Για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες από τη μανατζερική πιάτσα είναι πολύ συγκριμένες. Οι δύο ατζέντηδες ασπρόμαυρης απόχρωσης, πλησιάζουν νεαρούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούν να τους πείσουν να τους αναλάβουν. Βάζοντας μπροστά την άριστη σχέση τους με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, βασικός στόχος τους είναι να μπορέσουν να «απαντήσουν» στον Ολυμπιακό για τις απώλειες παικτών που έχει υποστεί ο Δικέφαλος τον τελευταίο χρόνο (Τσέλιος, Καράκουτης, Σαπουντζής). Με το ίδιο νόμισμα: Πείθοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές που είτε, αγωνίζονται ήδη στον Ολυμπιακό, είτε έχουν μάθει ότι ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, λέγεται ότι μέσω γνωστών ή ακόμη και απευθείας, έχουν προσεγγίσει πολλούς γονείς ποδοσφαιριστών (και της ΑΕΚ και άλλων ομάδων από το Λεκανοπέδιο), καθώς ο ΠΑΟΚ έχει βαλθεί να κάνει επίδειξη δύναμης σε επίπεδο ακαδημιών. Εξάλλου, δεν είναι κρυφό ότι από τη νέα σεζόν, σκοπεύει να προβιβάσει αρκετούς παίκτες των τμημάτων υποδομής στην πρώτη ομάδα, στην προσπάθεια να «βγάλει» κάποιον παίκτη που θα μονιμοποιηθεί.

Για την ιστορία, πάντως, έως τώρα ο Βρύζας και ο Διαμαντόπουλος έχουν δεχθεί μόνο αρνήσεις από όσους έχουν προσεγγίσει από Πειραιά μεριά. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι τα λεφτά που υπόσχονται στους γονείς των παιδιών είναι πολλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ