Προσπάθησε να μη λες άλλα τη μία και άλλα την άλλη Μάκη

Προσπάθησε να μη λες άλλα τη μία και άλλα την άλλη Μάκη

Στην προσπάθειά του να υποστηρίξει το κατασκευασμένο αφήγημα περί της υποτιθέμενης εμπλοκής Μαρινάκη στην υπόθεση Noor-1 o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει επιδοθεί στην γνωστή τεχνική του «απόψε αυτοσχεδιάζουμε». Κοινώς γράφει ό,τι του κατέβει, αδιαφορώντας για το εάν απλώς προσβάλλει τη νοημοσύνη των αναγνωστών του.

Γράφτηκε στον Τύπο ότι τώρα με τη σύλληψη ενός εκ των Τούρκων χρηματοδοτών του φορτίου του Noor-1 άνοιξε ο δρόμος για να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση, αντί να ανακυκλώνεται το κατασκευασμένο αφήγημα περί Μαρινάκη.

Αυτό φυσικά και δεν άρεσε στον κατεξοχήν κειμενογράφο του αφηγήματος, τον συνταξιούχο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σπεύδει και παράγει νέα θεωρία: αυτή των «διακριτών ρόλων». Άλλοι οι αγοραστές, άλλοι οι προμηθευτές, άλλοι οι διακινητές. Ο Μαρινάκης κατατάσσεται απλώς στους διακινητές. Δηλαδή, κάποιος που έχει μερικές δεκάδες ποντοπόρα πλοία, αποφάσισε να τα ρισκάρει όλα κατά τον πάλαι ποτέ σκιτσογράφο, για την όποια αμοιβή των μεταφορικών. Μάλιστα, μεγαλοφυές

Κάπου στη μέση εμφανίζονται και κάτι Σέρβοι που υποτίθεται ότι παίρνουν και αυτοί μια αμοιβή ως διακινητές, παρότι γενικά πλην των ρεπορτάζ του Μάκη δεν έχουν αναφερθεί αλλού.

Σε όλα αυτά προσθέστε και την τρομερή θεωρία του ότι τα εμβάσματα που εκδόθηκαν έναν χρόνο και βάλε πριν το ταξίδι του Noor-1, από εταιρείες του Μαρινάκη και άλλες, είναι μηχανισμός αποπληρωμής της ζημιάς που ήρθε ένα χρόνο μετά. Μόνο η… μηχανή του χρόνου απουσιάζει.

Και όλα αυτά από έναν τύπο που δεν μπορεί καλά καλά να διαβάσει σωστά τα έγγραφα που του σπρώχνουν και γράφει άλλα αντ’ άλλων ονόματα καραβιών, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση.

Θα ήταν αστεία όλα αυτά, αν δεν ήταν απλώς επικίνδυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ