Παράνομη οπλοφορία, εγκληματική οργάνωση Θεσσαλονίκης, τσιγαράδικα: Γιατί η κυβέρνηση επιτρέπει το παιχνίδι των καθυστερήσεων με τον Σαββίδη;

Παράνομη οπλοφορία, εγκληματική οργάνωση Θεσσαλονίκης, τσιγαράδικα: Γιατί η κυβέρνηση επιτρέπει το παιχνίδι των καθυστερήσεων με τον Σαββίδη;

Ήταν ακόμη μια σειρά προεκλογικών εξαγγελιών, οι οποίες όπως και τόσες άλλες έμειναν απλώς υποσχέσεις. Ήταν έωλα και κενά περιεχομένου «θα», που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, όπως σε όλους σχεδόν τους τομείς της πολιτικής ζωής που έβαλε το... χεράκι της η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικό για την κατάσταση της χώρας το γεγονός ότι έχουμε μια κυβέρνηση που κατάφερε στο όνομα της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου να το οδηγήσει σε μια από τις χειρότερες κρίσεις του. Επί των ημερών της όμως, είδαμε να επιστρέφουν στο προσκήνιο παράγοντες στιγματισμένοι όπως ο Θωμάς, ο Γκαγκάτσης, ο Γιαννάκης, ο Αχιλλέας και τα άλλα παιδιά, ενώ παράλληλα οι όποιες παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σημείο να μην έχει καμία αξιοπιστία και καμία αυτοκυριαρχία.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βούλιαξε ακόμη περισσότερο στον βούρκο της αναξιοπιστίας, οι ελληνικές ομάδες εξαφανίστηκαν από τον ευρωπαϊκό χάρτη, η εθνική ομάδα όχι απλώς πήρε τον κατήφορο, αλλά είναι επιπλέον άστεγη και ουδείς θέλει να τη φιλοξενήσει, ενώ οι έλληνες διαιτητές παραμένουν υποχείρια παραγόντων και… προέδρων που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Μαξίμου, έχοντας χάσει παράλληλα κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Παράλληλα η κυβέρνηση υποσχέθηκε να πληρώσει από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων το VAR, το οποίο ακόμη έρχεται, αλλά και μια σειρά ανωνύμων εταιρειών φορτώνοντας στην ΕΡΤ το κόστος οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο νερό στον μύλο της αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος.

Οι παράγοντες – πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανές ότι κάνουν «παιχνίδι» με κάθε τι που πέφτει στα χέρια τους. Πείτε το αναδιάρθρωση, πείτε το δικαστικές υποθέσεις οι οποίες κακοφορμίζουν στα συρτάρια  εισαγγελέων και δικαστικών λειτουργών.

Τι γίνεται αλήθεια με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης; Με τις βομβιστικές επιθέσεις και τους εμπρησμούς αυτοκινήτων ανθρώπων του ποδοσφαίρου; Με τους εμπλεκόμενους να έχουν πληρωθεί τα έξοδα… αποστολής από τα γραφεία συγκεκριμένης ΠΑΕ;

Τι γίνεται αλήθεια με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το περίστροφο στη ζώνη, μια υπόθεση που δυσφήμισε στα πέρατα της γης το ελληνικό ποδόσφαιρο; Μια υπόθεση που ακόμη βλάπτει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου (διαβάστε περισσότερα εδώ). Όπως έγινε γνωστό η δίκη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για δεύτερη φορά. Ο πιστολέρο πρόεδρος θα καθίσει στο εδώλιο του Β’ μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης στις 20/9/2019, μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους (ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, τα πέντε μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Σαββίδη και ο αστυνομικός Π. Παπαδόπουλος) για παράβαση του αθλητικού νόμου.

Τι γίνεται αλήθεια με τα τσιγαράδικα; 

Τι γίνεται με τόσες και τόσες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες ΠΑΕ και από την εξέλιξη των οποίων επηρεάζεται άμεσα η βαθμολογία, αφού αν αποδειχθεί ενοχή τότε οι εμπλεκόμενες ομάδες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κυρώσεις που φτάνουν μέχρι και τον υποβιβασμό;

Γιατί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει βάλει στις αραχνιασμένες ντουλάπες όλα τα επίμαχα ζητήματα; Τόσα σκάνδαλα αναδεικνύονται, αλλά τίποτα δεν προχωράει, καθώς είναι προφανές ότι οι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ ζυγίζουν το πολιτικό κόστος.

Είναι προφανές ότι δικαιώνονται όσοι συμπολίτες μας σκέφτονται ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Σε ότι κι αν εμπλέκεται ο «ευνοούμενος» της κυβέρνησης, ο νυν μιντιάρχης που με την πάροδο των χρόνων έχει χτίσει τον προσωπικό του στρατό, δεν γίνεται καμία αναφορά, ούτε φυσικά υπάρχει κάποια πίεση να χυθεί άπλετο φως ώστε να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που «καίνε» και για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις και πολλές σκιές.

Όπως είναι αναμενόμενο τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ καθώς και αυτά του επίδοξου Μπερλουσκόνι της χώρας τηρούν σιγή ιχθύος. Και μιλάμε για τα ίδια μέσα, τα οποία λίγο καιρό νωρίτερα πλημμύριζαν το διαδίκτυο και τα έντυπά τους με χιλιάδες λέξεις για υποτιθέμενα σκάνδαλα που το ένα μετά το άλλο αποδεικνύονται φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες.

Δικαιοσύνη, διαφάνεια, ισονομία, αυτές οι άγνωστες λέξεις για την κυβέρνηση και τα τσιράκια της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ