Ολυμπιακός: Υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ – Η απάντηση στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ – Η απάντηση στον Παναθηναϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ για την υπόθεση της Ολγας Χατζηνικολάου και απάντησαν στους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού ότι έκαναν επιλεγμένα προσφυγές στους αγώνες που έχασαν.

Υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ για την υπόθεση της αντικανονικής συμμετοχής της Ολγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι καθόλη τη διάρκεια των τελικών με τον Παναθηναϊκό, κατέθεταν ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, αλλά και για εκπρόθεσμη έκδοση δελτίου της έμπειρης γκαρντ, έπειτα από την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Στο υπόμνημα που κατέθεσαν οι Πειραιώτες απαντούν μεταξύ άλλων στους ισχυρισμούς του Τριφυλλιού ότι έκαναν επιλεγμένα προσφυγές στους αγώνες που έχασαν.

Συγκεκριμένα, το υπόμνημα των Ερυθρόλευκων αναφέρει για τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού τα εξής:

«Επί του ισχυρισμού του ΠΑΟ ότι δήθεν καταθέσαμε επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους ηττηθήκαμε: επίσης πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμος νομικά αλλά και πραγματικά καθόσον αφενός δεν προβλέπεται τέτοιου είδους ακυρότητα σε καμία διάταξη νόμου ή κανονισμού και αφετέρου λησμονά επιδεικτικά το Σωματείο ότι εκρεμμεί ενώπιόν Σας η πρώτη προσφυγή μας που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι και την παράνομη επανάληψη του αγώνα, τον οποίο τελικά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με 18 πόντους διαφορά! Συνεπώς, ο ΠΑΟ ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και ας αναφέρεται ενώπιόν Σας με περισσότερη επιμέλεια και σεβασμό. Παρόμοιους ισχυρισμούς θα μπορούσε να επικαλείται ενώπιον φίλα προσκείμενων δημοσιογραφικών πάνελ και όχι ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών της χώρας».

Στη συνέχεια του υπομνήματος σχετικά με την Όλγα Χατζηνικολάου, ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι «η άρση της ποινής αποκλεισμού της αθλήτριας από τον ΕΟΚΑΝ και από την ΕΦΙΠΗΔ/ΕΟΕ, στηρίχθηκαν στην από 15.1.2021 (!) έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή Γ. Κ., με την οποία αποδείχθηκε ότι η χρήση της απαγορευμένης ουσίας η οποία έλαβε χώρα την 26.3.2017 (!) ήτοι σχεδόν τέσσερα (4) έτη πριν την ιατροδικαστική έκθεση, δεν επηρέασε την αγωνιστική απόδοση της αθλήτριας! Ουδέν περαιτέρω σχόλιο, επί του παρόντος δικογράφου»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ