Γκασόλ – «Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον μου»

Γκασόλ – «Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον μου»

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε για την εμπειρία του στη Χιρόνα, αλλά και για το αν σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Μαρκ Γκασόλ αποφάσισε να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στη χώρα του, όπου και αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Χιρόνα.

Σε δηλώσεις του, ο έμπειρος σέντερ, τόνισε ότι ακόμα δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, ενώ επισήμανε ότι πάντα προσπαθεί να είναι ο ηγέτης στον σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Μαρκ Γκασόλ:

«Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία.

Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω.

Δεν ξέρω αν η Χιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της ομάδας και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό.

Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ