Μίροτιτς: «Περιμέναμε τον Σάρας να μας κοπανήσει στο ημίχρονο»

Μίροτιτς: «Περιμέναμε τον Σάρας να μας κοπανήσει στο ημίχρονο»

Η Μπαρτσελόνα έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Ρέαλ Μαδρίτης φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του Copa del Rey, με τον Νίκολα Μίροτιτς να αποκαλύπτει τι συνέβη στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» στην αναύπαλα του τελικού.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το μεγάλο… comeback  από το -14 της πρώτη περιόδου (19-5) και κατέκτησε το Copa del Rey κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν την τρίτη τους φετινή νίκη σε διαφορετική διοργάνωση απέναντι στην «Βασίλισσα», έχοντας μέγαλο πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φόργουορντ σημείωσε 11 πόντους σε 8 λεπτά στην 3η περίοδο, ενώ ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο τέλος στην Μπαρτσελόνα με εύστοχες ελεύθερες βολές.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού ο Μίροτιτς αποκάλυψε τι συνέβη στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα στην ανάπαυλα του τελικού, όταν και οι Καταλανοί ήταν πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά.

«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουμε συνηθίσει τις φωνές του Γιασικεβίτσιους όταν μας… αξίζουν. Πήγαμε στα αποδυτήρια με κατεβασμένα κεφάλια, δίχως αμφιβολία. Η γλώσσα του σώματός μας δεν ήταν σωστή. Περιμέναμε έναν έξαλλο Σάρας, έτοιμο να μας κοπανήσει! Παρ’ όλα αυτά, μας έδωσε τεράστιο κίνητρο, μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Η ομιλία του μας έδωσε τεράστιο boost. Αν ο προπονητής σου πιστεύει σε εσένα, πρέπει να πιστέψεις κι εσύ σε αυτόν, να δώσεις και τη ψυχή σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ