Ζίμπαρτς: «Είμαι ικανοποιημένος, παίξαμε καλά στην άμυνα»

Ζίμπαρτς: «Είμαι ικανοποιημένος, παίξαμε καλά στην άμυνα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη απέναντι στον ΟΑ Χανιών και στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε η ομάδα του.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε εντός έδρας των ΟΑ Χανιών με 90-52 και πέτυχαν την 15η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, ο οποίος  μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτριές του.

«Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά επιθετικά έπρεπε να έχουμε καλύτερη συνέπεια σε ορισμένα σημεία, κάναμε κάποια εύκολα λάθη και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Το σημαντικό είναι, ότι πανηγυρίσαμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Ευαγγελία Βαμβακά, τόνισε: «Στη δεύτερη περίοδο ήμασταν λίγο μουδιασμένες, δεν μπήκαν τα εύκολα σουτ, μας έπαιξαν ζώνη από την αρχή, οπότε δυσκολευτήκαμε λίγο να το βρούμε, αλλά στην πορεία το βρήκαμε, τρέξαμε το παιχνίδι, βάλαμε πολλά λέι απ και άνοιξε το σκορ. Συνεχίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ