Παναθηναϊκός: Το… φάουλ της Καπογιάννη

Παναθηναϊκός: Το… φάουλ της Καπογιάννη

Η συμπεριφορά της προπονήτριας του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό προκάλεσε πολλά ερωτηματικά…

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, με τις παίκτριες του Μάρτινς Ζίμπαρτς να επικρατούν με το επιβλητικό 69-55 και να παίρνουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Αυτό που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν τον ημιτελικό των δύο αινίων ήταν η συμπεριφορά της προπονήτριας του Παναθηναϊκού, Ελένης Καπογιάννη, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η κόουτς του Τριφυλλιού όταν ολοκληρώθηκε το ματς δεν έδωσε το χέρι της στον αντίπαλο προπονητή ως είθισται, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Η Καπογιάννη αρνήθηκε τη χειραψία στον Ζίμπαρτς, προφανώς λόγω της στεναχώριας και της πίκρας που είχε για την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στον αθλητισμό, ωστόσο, αυτό που μετράει περισσότερο ακόμα από το αποτέλεσμα είναι οι συμπεριφορές και σε αυτό το κομμάτι η προπονήτρια του Τριφυλλιού πήρε κάτω από τη βάση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Καπογιάννη δεν έδειξε σεβασμό ούτε στους δημοσιογράφους, καθώς δεν πήγε για δηλώσεις στο ζωντανό της ΕΡΤ, ενώ δεν «έδωσε» το παρών ούτε στη Συνέντευξη Τύπου. Αντίθετα, ο Ζίμπαρτς και στην ΕΡΤ μίλησε μετά το ματς, αλλά και στη Συνέντευξη Τύπου παρεβρέθηκε.

Δυο διαφορετικοί κόσμοι, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αποδεικνύει την ανωτερότητά του, εντός και εκτός παρκέ. Αντίθετα, η Καπογιάννη έλαμψε δια της απουσίας της, με την προπονήτρια του Παναθηναϊκού να κάνει μεγάλο… φάουλ, δεδομένης της εμπειρίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ