«Κινεί τις διαδικασίες για να πάρει γαλλική υπηκοότητα ο Εμπίιντ ώστε να παίξει στην Εθνική» (pic)

«Κινεί τις διαδικασίες για να πάρει γαλλική υπηκοότητα ο Εμπίιντ ώστε να παίξει στην Εθνική» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζοέλ Εμπίιντ έχει κινήσεις τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα και να αγωνισθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Γίνεται Γάλλος ο Τζοέλ Εμπίιντ! Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό δίκτυο «RMC» ο θηριώδης σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες με σκοπό να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα.

Στόχος του 28χρονου παίκτη είναι να φορέσει τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας και να αγωνιστεί δίπλα σε παίκτες όπως ο Ρούντι Γκομπέρ και ο Εβάν Φουρνιέ αν καταφέρει να ολοκληρώσει αυτά που χρειάζονται, δημιουργώντας έτσι μια τρομερή ομάδα.

Μάλιστα ο Εμπίιντ είχε φτάσει κοντά στο να γίνει Γάλλος πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όμως κάτι τέτοιο δεν προχώρησε και παρέμεινε ουσιαστικά στην Εθνική του Καμερούν, με την οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι.

Ο Καμερουνέζος προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, όντας πρώτος σκόρερ στη λίγκα, ενώ έχει καταφέρει να προκριθεί στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ, όμως παραμένει στα… πίτς καθώς έχει μπει στο πρωτόκολλο του πρωταθλήματος για τη διάσειση, εξαιτίας ενός χτυπήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ