Μαρσέλο – Χάμες: Εσύ είδες τη φωτογραφία με τα 200.000 likes;

Μαρσέλο – Χάμες: Εσύ είδες τη φωτογραφία με τα 200.000 likes;

Χαμός στα social media για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και τον Κολομβιανό αστέρα – Περισσότερα από 200.000 likes η φωτογραφία που ανέβασε ο Μαρσέλο!

Οι μεταγραφές των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό προκάλεσαν «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τους Πειραιώτες να γίνονται θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μια πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, με τους λογαριασμούς τους στα social media να έχουν εκατομμύρια followers.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ, το μήνυμα στο Ρέντη, το «κεφάλια ψηλά», η αντίδραση και η αλλαγή στην προπόνηση ενόψει ΟΦΗ

Το προφίλ του Μαρσέλο μετράει 59.1 εκατομμύρια followers και το αντίστοιχο του Χάμες 50 εκατομμύρια ακόλουθους, με τους δύο αστέρες του Ολυμπιακού να έχουν θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, με την παρουσία τους στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού να διαφημίζει τον πειραϊκό σύλλογο, το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μαρσέλο ανέβασε στα social media φωτογραφία του με τον Χάμες από το αεροπλάνο, πριν ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με την ανάρτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ να παίρνει πάνω 200.000 likes μέσα σε τρεις ώρες!

Ένα νούμερο που προκαλεί ίλιγγο και δείχνει την «τρέλα» που επικρατεί στα social media για τον Βραζιλιάνο αστέρα, αλλά και για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στη Λατινική Αμερική, αλλά και τα εκατομμύρια θαυμαστές τους σε ολόκληρο τον κόσμο, ψάχνουν πλέον απεγνωσμένα να δουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Μαρσέλο και Χάμες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ