Με Χάμες στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Με Χάμες στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό έμεινε ο Παπέ Αμπού Σισέ - Μέσα ο Χάμες, αναλυτικά οι επιλογές του Μίτσελ

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η αποστολή του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο (9/10, 16:00) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε κανονικά στις επιλογές του τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, εκτός αποστολής για τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μείνει οι Σισέ, Σαμασέκου, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται φυσικά οι τραυματίες Βατσλίκ (χειρουργήθηκε στον ώμο, μένει 3 μήνες εκτός), Ελ Αραμπί (πρόβλημα στη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο), Ρέτσος (οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο), Ουσεϊνού Μπα (θλάση στον δικέφαλο), όπως και οι Ντορόν Λάιντνερ, Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε.

Εκτός εξίσωσης είναι οι Κούτρης, Ανδρούτσος και Λαλά, που έχουν μονιμοποιηθεί στην ομάδα Β.

Αξίζει να σημειωθεί πως, με όλους αυτούς τους τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με έναν στόπερ πλέον, με τον Μίτσελ να καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ απαρτίζεται από τους εξής 21 παίκτες:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ