Αγραβάνης: «Εξαιρετικό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, να κυριαρχήσω στο εξωτερικό»

Αγραβάνης: «Εξαιρετικό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, να κυριαρχήσω στο εξωτερικό»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την παρουσία του στην Ιταλία με τη φανέλα της Νάπολι, σχολίασε το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Μπέικον στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, εδώ και λίγο καιρό αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Νάπολι και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτό το νέο του εγχείρημα στο εξωτερικό. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στους «αιωνίους», στο δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, στον Παναθηναϊκό, αλλά αποκάλυψε και τους προσωπικούς του στόχους για τη συνέχεια της σεζόν στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο μεγάλο τεστ για την ΑΕΚ του Αλμέιδα (vids)

Για τη Νάπολι και τους προσωπικούς του στόχους:

«Νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε κάνει δυο νίκες στα τελευταία δυο παιχνίδια, είμαστε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι το επόμενο στην έδρα μας και είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό. Σίγουρα πιστεύω πως άλλοι στόχοι υπήρχαν στην αρχή της σεζόν, ωστόσο ανέβηκαν οι προσδοκίες με το πέρασμα του χρόνου. Βλέπουμε ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην Ιταλία, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός. Στόχος φυσικά είναι η οκτάδα για να συνεχίσουμε και στο Κύπελλο.

Στην Ελλάδα όλοι λένε πως κυριαρχώ γιατί είμαι στην Ελλάδα. Εγώ θα τους δείξω πως κυριαρχώ και στο εξωτερικό και θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο στην Euroleague και να κυνηγήσω το ΝΒΑ αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μου. Στην Ελλάδα έκανα τα πάντα» ενώ όταν ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα και τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, σχολίασε:

«Θα είμαι στα παράθυρα. Έχουμε επικοινωνία με Ιτούδη και Μανωλόπουλο και με Ζήση. Μπορεί να έχουμε άλλα δύο ματς στην Ιταλία, όμως στο μυαλό μου έχει αρχίσει να μπαίνει το πολύ σημαντικό ματς της Εθνικής στα παράθυρα. Κοιτάζω πρώτα το παιχνίδι στην Κρήτη με την Λετονία και μετά το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα και οι δυο ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός βρήκε μπροστά του μια Μονακό που πάλευε και χρησιμοποιούσε έξυπνα το physical game της. Είναι καλή σε όλους τους τομείς. Διαβάζει καλά τις αδυναμίες των άλλων ομάδων, όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και θεωρώ ότι θα κάνει μια καλή πορεία. Η Μονακό πιστεύω θα βρεθεί σίγουρα στο Final 4 γιατί έχει πολύ δύναμη στα γκαρντ της».

Για τον Παναθηναϊκό και την απόκτηση του Μπέικον:

«Ο Παναθηναϊκός πάλεψε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά δυστυχώς έκανε πολλά εύκολα λάθη που του στοίχισαν. Οι βολές που χάνει προέρχεται από θέμα ψυχολογίας. Είναι καλύτερη ομάδα όσον αφορά τους ξένους της. Ο Μπέικον έπρεπε να αποκτηθεί από το καλοκαίρι, είναι φοβερός παίκτης».

Για τον Προμηθέα:

«Ο Προμηθέας παίζει αυτό το μπάσκετ που έχει συνηθίσει να παίζει τα τελευταία χρόνια. Γρήγορο μπάσκετ, γρήγορη εκτέλεση, πολύ τρίποντο. Ίσως έχει κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, ωστόσο θα βρει τα πατήματά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ