Η Παρτιζάν και άλλες ομάδες ζήτησαν την αποβολή του Ερυθρού Αστέρα από την Αδριατική Λίγκα

Η Παρτιζάν και άλλες ομάδες ζήτησαν την αποβολή του Ερυθρού Αστέρα από την Αδριατική Λίγκα

Χαμός στην Αδριατική λίγκα καθώς η Παρτιζάν και άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ζήτησαν την αποβολή του Ερυθρού Αστέρα στο ΔΣ που έγινε.

Ένας χαμός προέκυψε από του ΔΣ της Αδριατικής Λίγκας για την επόμενη σεζόν που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (17/07), όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα «telegraf».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν η Στουντέσκι, η ομάδα από το Μαυροβούνιο που ανέβηκε στην ABA League το 2021, ζήτησε να γίνει μέτοχος της λίγκας, ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας άσκησε βέτο εναντίον αυτής της πρότασης.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Έτσι η Παρτιζάν μαζί με ένα γκρουπ ομάδων (σ.σ. χωρίς να αναφέρονται) ζήτησε την αποβολή των «ερυθρόλευκων» από τη διοργάνωση καθώς αυτή η κίνηση της έτερης ομάδας του Βελιγραδίου ήταν κόντρα στον κανονισμό της λίγκας και για τον λόγο αυτό ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες.

Σύμφωνα με άλλες πηγές που έρχονται από το «nova.rs», προστίθεται ακόμη ένας λόγος στη λίστα και αυτός αφορά τους χορηγούς. Φαίνεται πως εδώ και καιρό υπάρχει δυσαρέσκεια προς τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, καθώς κατηγορούνται ότι δεν εφαρμόζουν ακριβώς τις χορηγικές συμφωνίες της λίγκας.

Συγκεκριμένα, στις φανέλες τους δεν εμφανίζεται ο βασικός χορηγός της Αδριατικής λίγκας, ενώ εκείνος δεν διαφημίζεται ούτε στο παρκέ, ούτε με πινακίδες στη «Χάλα Πιονίρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ