Λιγοστές οι ελπίδες να είναι στο Παγκόσμιο Γιόκιτς και Μίσιτς για τη Σερβία – Εκτός ο Κάλινιτς

Λιγοστές οι ελπίδες να είναι στο Παγκόσμιο Γιόκιτς και Μίσιτς για τη Σερβία – Εκτός ο Κάλινιτς

Η Σερβία θα ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον Νίκολα Κάλινιτς, ενώ Νίκολα Γιόκιτς και Βασίλιε Μίσιτς έχουν ελάχιστες πιθανότητες να είναι στην τελική 12αδα.

Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο γεμάτο απουσίες αναμένεται να γίνει από τις 25 Αυγούστου, έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με τη Σερβία, ένα από τα μεγάλα φαβορί για μετάλλιο να πηγαίνει στην Ασία κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τους Γιόκιτς και Μίσιτς και με τον Κάλινιτς οριστικά εκτός.

Μπορεί πέρυσι στο Eurobasket η Σερβία να ήταν πάνοπλη, ωστόσο τώρα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα κληθεί να διαχειριστεί πολλές απουσίες.

Διαβάστε επίσης: Στις 21:05 ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής των Σέρβων δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την προεπιλογή των «Πλάβι», ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα θα απουσιάζουν ηχηρά ονόματα.

Σύμφωνα με την «Mozzart Sport», ο Νίκολα Κάλινιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και ενημέρωσε την ομοσπονδία πως δεν θα βρίσκεται στο Mundobasket για να ξεκουραστεί, εν όψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τα δύο τεράστια ονόματα, ο πρωταθλητής του NBA με τους Νάγκετς και MVP των τελικών, Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και ο νέος παίκτης των Θάντερ, Βασίλιε Μίσιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ο Μίσιτς θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το NBA, ενώ ο «Joker» έφτασε ως τους τελικούς παίζοντας 40λεπτα με το Ντένβερ και χρειάζεται ξεκούραση για την υπεράσπιση του τίτλου τη νέα σεζόν.

Ο Πέσιτς, αύριο Δευτέρα (24/07) αναμένεται να ανακοινώσει την επίσημη λίστα της προεπιλογής που σίγουρα θα προκαλέσει εκπλήξεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ