Αναστασοπούλου: «Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Αναστασοπούλου: «Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Η νεοαποκτηθείσα σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Για τις πρώτες εντυπώσεις της στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε η Μάντυ Αναστασοπούλου.

Η νεοαποκτηθείσα σέντερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την παρουσία της στον Θρύλο, στάθηκε στην έως τώρα προετοιμασία, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, το νιώθω από τις πρώτες μου ημέρες εδώ. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, στον Ολυμπιακό είμαστε. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και φυσικά, μια καλή πορεία στην Ευρώπη, στο Eurocup».

Αναλυτικά, η διεθνής «ψηλή» των πρωταθλητριών Ελλάδας δήλωσε: «Μέχρι τώρα, η προετοιμασία έχει ξεκινήσει πολύ καλά! Όλες ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν και φαίνεται από την πολλή όρεξη και τη διάθεση που έχουμε για σκληρή δουλειά. Οι προπονήσεις είναι δυνατές, σκληρές, αντάξιες του μεγέθους του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, το νιώθω από τις πρώτες μου ημέρες εδώ. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι στο γήπεδο με παλιές μου συμπαίκτριες και εννοείται και με τις νέες.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες, περιμένουμε και τις ξένες αθλήτριες τις ομάδες μας, ανυπομονώ να τις γνωρίσω και σιγά-σιγά, προπόνηση με προπόνηση να δέσουμε και να φτιάξουμε το σύνολο που θέλουμε. Έχουμε πολύ όμορφο κλίμα, που με κάνει να χαίρομαι όταν έρχεται η ώρα των προπονήσεων. Αποκομίζω από αυτές ό,τι εμπειρίες έχουν αποκτήσει τόσα χρόνια, που είναι πρωταγωνίστριες στο ανώτατο επίπεδο και με την σειρά μου, θα καταβάλω τα μέγιστα, για να φέρω εις πέρας ό,τι μου ζητηθεί από την ομάδα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, στον Ολυμπιακό είμαστε. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και φυσικά, μια καλή πορεία στην Ευρώπη, στο Eurocup. Το Σάββατο, θα δώσουμε και το πρώτο μας φιλικό, ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ