Έπος: Ο Σολμπάκεν έχει τη δική του… διασκευή του «Freed from desire» (vid)

Έπος: Ο Σολμπάκεν έχει τη δική του… διασκευή του «Freed from desire» (vid)

Ο Όλα Σολμπάκεν που έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, έχει μια πολύ ιδιαίτερη διασκευή από το πασίγνωστο τραγούδι.

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, με τον Νορβηγό εξτρέμ να αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει τη συμφωνία.

Ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός φεύγει από τη Ρόμα μετά από ένα γκολ σε 15 συμμετοχές το δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23, έχοντας στο παρελθόν μια ακόμη πιο γεμάτη τριετία στην Μπόντο/Γκλιμτ, ενώ πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση.

Ο Σολμπάκεν που τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό στην Μπόντο/Γκλιμτ ήταν το μεγάλο αστέρι και ανάγκασε τους οπαδούς της να διασκευάσουν το πασίγνωστο «Freed from desire» για εκείνον! Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ακούγεται το τραγούδι της Gala με αλλαγμένους στίχους, οι οποίοι αποθεώνουν τον Σκανδιναβό.

«Σκοράρει πολλές φορές, Ούλα Σολμπάκεν, παίζει στην σούπερ ομάδα μας» αναφέρουν οι απλοί μα απόλυτα κατανοητοί στίχοι, ενώ μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε και πως το όνομα του παίκτη προφέρεται Ούλα και όχι Όλα στη μητρική του γλώσσα.

Δείτε το βίντεο:

@ftbl.amp__ #solbakken #ola #bodøglimt #superlaget ♬ original sound – Ftbl.amp

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ