«Ο Ίβκοβιτς είχε φτάσει κοντά στον πάγκο των Γουόριορς»

«Ο Ίβκοβιτς είχε φτάσει κοντά στον πάγκο των Γουόριορς»

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς προχώρησε ο ατζέντης, Μπίλι Ντάφι.

Μια… ανάσα από το να καθίσει στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχε φτάσει ο θρυλικός, Ντούσαν Ίβκοβιτς. 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ατζέντης, Μπίλι Ντάφι ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με τον Ίβκοβιτς να χάνει τότε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος  Ευρωπαίος προπονητής σε ομάδα του ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Η γκάφα του VAR του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Κάσα Πία-Σπόρτινγκ που τον έβαλε στο… πάγο (vid)

«Είχαμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε τον Ίβκοβιτς να πάει στο Γκόλντεν Στέιτ. Πριν πολλά χρόνια, όταν ο Κρις Μάλιν ήταν τζένεραλ μάνατζερ (σ.σ. ήταν στη διοίκηση των Γουόριορς από το 2004 ως το 2009), είχαμε κάνει συνάντηση στο Μαϊάμι. Δεν προέκυψε όμως, ήταν θέμα τάιμινγκ», τόνισε ο Ντάφι, που εκπροσωπεί μεγάλα ονόματα όπως οι Ντόντσιτς, Μπάρετ, Βούτσεβιτς και Έιτον.

«Ήταν κρίμα, γιατί θεωρώ πως θα ήταν εξαιρετικός. Ήταν ένας πολύ καταξιωμένος προπονητής, πολύ επικοινωνιακός και είχε τον σεβασμό όλων. Ήταν όνειρό μου να τον δω προπονητή στις ΗΠΑ. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Τον αγαπούσαμε. Πάντα τον έβλεπα ως έναν σοφό άνθρωπο. Ήταν όπως ο… Νονός. Πάντα είχε κάτι έξυπνο να πει και μαθαίνεις από αυτό. Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του. Όταν ερχόμουν στην Ευρώπη, πήγαινα στο σπίτι του, τρώγαμε μαζί. Ήταν ευγνώμων που προσπαθήσαμε να τον ενώσουμε με το ΝΒΑ. Μακάρι να γινόταν!», πρόσθεσε.

O μεγάλος «Ντούντα» εργάστηκε σε Άρη, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Ελλάδα. Μάλιστα με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 1997 και το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ