Ελεύθερος από τους Γουόριορς ο Γκριν, στη… γωνία περιμένουν οι Λέικερς

Ελεύθερος από τους Γουόριορς ο Γκριν, στη… γωνία περιμένουν οι Λέικερς

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έκανε opt out στο συμβόλαιό του, έμεινε ελεύθερος από τους Γουόριορς και πλέον αναμένονται εξελίξεις μετά την διαφαινόμενη εμπλοκή και των Λέικερς.

Όπως ακούγονταν εδώ και αρκετό καιρό στο NBA, ο Ντρέιμοντ Γκριν έκανε opt out από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Είπε όχι στα 26 εκατομμύρια δολάρια που είχε λαμβάνειν εγγυημένα θέλοντας να διαπραγματευτεί μόνος του ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Στα 33 του πλέον ο έμπειρος φόργουορντ έχει μια πολύ επιτυχημένη θητεία κατακτώντας 4 πρωταθλήματα NBA μαζί με τους Κάρι και Τόμπσον, ενώ και φέτος είχε τη δεδομένη πολύπλευρη παρουσία του με 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 72 ματς της regular season και 9.4 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 12 ματς playoffs.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» για τον Θρύλο: Sold Out η μεγάλη γιορτή του πρωταθλήματος

Τα ταλέντα του και κυρίως το αμυντικό του φίλτρο δεν τα βρίσκει κανείς συχνά σε τέτοια ποιότητα, για αυτό και οι Γουόριορς προτίθενται να συζητήσουν εκ νέου με τον Γκριν σε νέα βάση και με νέα οικονομικά δεδομένα για να τον κρατήσουν στο Σαν Φρανσίσκο.

Από την άλλη όμως καραδοκούν, μεταξύ των ομάδων που ενδέχεται να τον προσεγγίσουν, οι λαμπεροί Λέικερς των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις που απέκλεισαν άλλωστε τους Γουοριορς με 4-2 νίκες στον πρώτο γύρο των playoffs. Η ομάδα του Λος Άντζελες κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Γκριν θέλοντας να γίνει για τα καλά contenders σε μια από τις τελευταίες καλές χρονιές του 38χρονου πλέον ΛεΜπρόν.

 

 

Photo Crerdits: basketballforever.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ