Ξανθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά θέλουμε να περάσουμε εμείς στον τελικό»

Ξανθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά θέλουμε να περάσουμε εμείς στον τελικό»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, όμως ξεκαθάρισε πως το Περιστέρι θα κυνηγήσει την πρόκριση.

To Περιστέρι μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό του 4ου Super Cup, με τον Ολυμπιακό, αύριο, Παρασκευή (29/9, 17:00), με τον Βασίλη Ξανθόπουλο, να χρίζει φαβορί για την πρόκριση την ομάδα του Πειραιά. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα απέναντι σ΄έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε, με δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα των «κυανοκίτρινων»: «Παίζουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, ένας ημιτελικός απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς 1,5 μήνα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά στην προετοιμασία μας και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Εν συνεχεία, ο πόιντ γκαρντ του Περιστερίου επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι το φαβορί, αλλά αν βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο, θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ