Μιλουτίνοφ – Λεσόρ: Η «τιτανομαχία» που θα κρίνει τον τελικό (vids)

Μιλουτίνοφ – Λεσόρ: Η «τιτανομαχία» που θα κρίνει τον τελικό (vids)

Μια θέση, αρκετοί παράγοντες και οι πρωταγωνιστές Μιλουτίνοφ - Λεσόρ. Αυτοί θα κρίνουν εν πολλοίς τον τελικό του Super Cup.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν σήμερα στην πρώτη μεταξύ τους μάχη, από τις πολλές που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της σεζόν και ειδικότερα στον μήνα του Οκτωβρίου, ενώ μαζί με αυτές, ξεκινάει και το… «ντέρμπι» Μιλουτίνοφ με Λεσόρ.

Οι δύο ομάδες κοντράρουν τα ξίφη τους στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν και εκεί που κάποιος από τους δύο θα φύγει -εκτός από τον τίτλο- με το γόητρο ενόψει της συνέχειας.

Ένα ντέρμπι κρίνεται κατά πολύ στις λεπτομέρειες και στο σημερινό παιχνίδι, αυτές πιθανώς να κάνουν την μεγάλη διαφορά.

Η θέση και οι «μάχες» στις οποίες αναμένεται να κριθεί ο τελικός, είναι αυτή της θέσης «5», εκεί όπου ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο από τους κορυφαίους στην Ευρώπη (Μιλουτίνοφ και Φαλ) και που ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον ίσως κορυφαίο στη θέση την περασμένη σεζόν, αλλά και ένα «γενναίο» εγχείρημα (Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι).

Φαλ και Μπαλτσερόφσκι θα κρίνουν επίσης πολλά, όμως το βάρος στη θέση πέφτει στους βασικούς Μιλουτίνοφ και Λεσόρ. Αμφότεροι έχουν ξεκινήσει καταπληκτικά τις σεζόν τους και δείχνουν πως θα «τραβήξουν το κουπί».

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, επέστρεψε στο λιμάνι αυτό το καλοκαίρι, μετά το διάστημα που πέρασε από στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Πραγματοποίησε ένα φανταστικό Μουντομπάσκετ με τη φανέλα της Εθνικής τους ομάδας, στο οποίο μέτρησε μέσο όρο πόντων 12.1 μαζί με 8.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Ενώ και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, δείχνει να έχει την απόλυτη κυριαρχία. Μόνο τα χθεσινά στατιστικά του στον ημιτελικό με το Περιστέρι να δει κανείς (στον πρώτο επίσημο αγώνα του) θα καταλάβει. double-double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Συνολικά σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετράει 13 πόντους μέσο όρο και 10 ριμπάουντ, ενώ ταυτόχρονα δείχνει πως συνεργάζεται πολύ εύκολα και αποτελεσματικά τόσο με τον Τόμας Γούοκαπ, όσο και με τον Γουίλιαμς Γκος (ο οποίος απουσιάζει σήμερα).

 

Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Λεσόρ προέρχεται από μια φανταστική σεζόν με τη φανέλα της Παρτίζαν, την οποία και συνεχίζει στη φετινή με αυτή του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος συμμετείχε επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική του ομάδα, στο οποίο όμως δεν κατάφερε να δείξει πολλά λόγω της κακής παρουσίας της χώρας του.

Στον Παναθηναϊκό έχει δείξει ήδη για το τι είναι ικανός. 20 πόντους με 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ χθες με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, ενώ σε συνολικά 5 παιχνίδια (4 φιλικά) μετράει 18,3 πόντους μέσο όρο!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ