Στο Eurocup η Νίκη Λευκάδας

Στο Eurocup η Νίκη Λευκάδας

Η νησιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ζήτησε τη στήριξη από τους τοπικούς φορείς και τους φιλάθλους της.

Την απόφασή της να αποδεχθεί την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και να αγωνιστεί στο Eurocup της επόμενης σεζόν γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Νίκη Λευκάδας.

Ο νησιώτικος σύλλογος θα λάβει για πρώτη φορά στην ιστορία του μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τη διοίκησή του να ζητάει τη στήριξη από τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς, αλλά και τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό ότι έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Fiba EuroCup) 2018-19, κατόπιν της πρόσκλησης που δέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Καλούμε τη λευκαδίτικη κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, τα μέλη και τους φιλάθλους μας να στηρίξουν το Σωματείο σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, με την Νίκη να είναι η πρώτη ομάδα του νησιού μας που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, βάζοντας έτσι την Λευκάδα στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Λάζαρη Γεωργία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ