Νεκρός στα 24 του ο πρώτος σκόρερ της Βενεζουέλας στο Mundobasket

Νεκρός στα 24 του ο πρώτος σκόρερ της Βενεζουέλας στο Mundobasket

Σοκ επικρατεί στη Βενεζουέλα καθώς ο 24χρονος Γκάρλι Σόχο βρέθηκε νεκρός, λίγους μήνες μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Mundobasket.

Ο Γκάρλι Σόχο, πρώτος σκόρερ της Βενεζουέλας στο πρόσφατο Mundobasket που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Ασίας, βρέθηκε νεκρός.

Ο Σόχο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών, ενώ όπως τονίζουν τα Μέσα της Λατινοαμερικάνικης χώρας, υπέστη επιληπτικό σοκ και έχασε τη ζωή του, μέσα στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με την επίθεση τού Ολυμπιακού, το μεγάλο πρόβλημα της Βιλερμπάν και η μάχη των…. γιγάντων (vids)

Ο 24χρονος παίκτης αγωνιζόταν στην Μπρόνκος Ντε Καράκας, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από ομάδες της Βενεζουέλας, της Αργεντινής και του Μεξικού.

Ο Σόχο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό εξαιτίας των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Βενεζουέλας στο Mundobasket του Σεπτεμβρίου.

Σε 5 ματς είχε κατά μέσο όρο από 12,4 πόντους με 4,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, με τη Βενεζουέλα να αποκλείεται στην δεύτερη φάση του τουρνουά.

Δείτε την ανακοίνωση του θανάτου του, που εξέδωσε η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ