Λημνιάτης στο Slam Dunk: «Θα έπρεπε να διδάσκεται το μπάσκετ του Ολυμπιακού»

Λημνιάτης στο Slam Dunk: «Θα έπρεπε να διδάσκεται το μπάσκετ του Ολυμπιακού»

O Γιώργος Λημνιάτης βρέθηκε καλεσμένος στο 6ο επεισόδιο του «Slam Dunk» και ανέλυσε με μια άλλη ματιά όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, μίλησε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σχολίασε την νέα εποχή της Εθνικής ομάδας, ενώ μίλησε και για το μέλλον του, μετά το τέλος της συνεργασίας με το Μαρούσι.

Το «Slam Dunk» του StoiximaView έφτασε στο 6ο επεισόδιο του και αυτή την εβδομάδα εκλεκτός καλεσμένος είναι ο Γιώργος Λημνιάτης. Ο Έλληνας τεχνικός φυσικά και σχολίασε όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ. Ο Γιώργος Λημνιάτης σχολιάζει το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός και τις διαφορές που έχει αυτό από εκείνο του Παναθηναϊκού, δίνοντας πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Μιλάει για την νέα εποχή της Εθνικής Ομάδας, ενώ αποκαλύπτει και όσα σκέφτεται για το μέλλον του, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: «Επίκειται αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό»!

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: «Απόλυτα δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός το Κύπελλο. Η εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες, αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα και στο αποτέλεσμα. Υπήρχε μια ομάδα, που προσπάθησε να παίξει σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, ο Ολυμπιακός, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, δεν πανικοβλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και ήταν φυσιολογική η έκβαση του αποτελέσματος. Ο Ολυμπιακός σε μια μέρα που δεν ήταν καλός επιθετικά, είναι εξωπραγματικό το νούμερο της δημιουργίας , σε σχέση με το που έφτασε το σκορ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο ομαδικά, στο πλάνο που προσπαθεί ο προπονητής του παίξει, με μια λειτουργία πολύ καλή. Πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση, με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει το παιχνίδι του ενός, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε το ομαδικό του παιχνίδι. Αυτό προσπαθεί και ακόμα και σε άσχημες επιθετικά
ημέρες και κατάφερε να επικρατήσει.

Η συζήτηση για τον σκόρερ του Ολυμπιακού άνοιξε όταν δεν τα πήγαινε καλά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει μια φιλοσοφία, που διαχρονικά τον έχει δικαιώσει. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τα δύο τελευταία χρόνια, το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός πρέπει να διδάσκεται. Αυτή τη φιλοσοφία υπηρετεί ως προπονητής, αυτό θέλει να κάνει και φέτος. Είναι αυτό που θέλουμε όλοι οι προπονητές να κάνουμε. Δεν θέλουμε το μπάσκετ του ενός, θέλουμε το μπάσκετ των πολλών».

Δείτε το 6ο επεισόδιο του «Slam Dunk» από το κανάλι του StoiximaView:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ