Είναι επίσημο: Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ABA Liga η ομάδα του Ντουμπάι

Είναι επίσημο: Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ABA Liga η ομάδα του Ντουμπάι

Η ομάδα του Ντουμπάι και η ABA Liga υπέγραψαν πολυετή συμφωνία, με την ένταξη των Αράβων στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2024/25 να επισημοποιείται.

Το Ντουμπάι εντάχθηκε στην ABA Liga με κάθε επισημότητα, καθώς οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου μεταξύ τους.

Μετά και από την επισημοποίηση της συμφωνίας, καθώς και την ψηφοφορία των μελών του πρωταθλήματος, η BC Dubai θα αγωνίζεται στην Αδριατική λίγκα από τη σεζόν 2024/25, με τον πρόεδρο της αραβικής ομάδας, Αμντουλά Σαέντ Αλ Νάμπουντα, να δηλώνει πως:

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 0-0: Μετά το Youth League πήραν και το πρωτάθλημα οι Νέοι

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην ABA Liga, μια διοργάνωση που φημίζεται για την ανάδειξη ορισμένων από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου στο μπάσκετ. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε το πρωτάθλημα εδώ στο Ντουμπάι στην Coca-Cola Arena, όπου οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν να απολαύσουν μια κορυφαία εμπειρία. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση και τις ομάδες για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους στο να φέρουν το πρωτάθλημα στην πόλη μας».

Από την πλευρά της ABA Liga, ο Ντουμπράβκο Κμέτοβιτς, ανέφερε ότι:

«Η ένταξη της BC Dubai στην οικογένεια της ABA είναι από πολλές απόψεις ένα αθλητικό-επιχειρηματικό εγχείρημα. Αντιπροσωπεύει ένα όραμα που οι σύλλογοι ABA Liga αναγνώρισαν ως ιδανική ευκαιρία για την επίτευξη δύο στόχων. Πρώτον, να αυξηθεί η ποιότητα του ανταγωνισμού και δεύτερον, να ανοίξει η πόρτα σε μια νέα αγορά, η οποία θα επιταχύνει τις προσπάθειες της ABA Liga να γίνει ένα πρωτάθλημα που παράγει κερδοφόρες λειτουργίες προς όφελος των μετόχων του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ