Ολυμπιακός: Φιλικό με Βενέτσια, ενσωματώνονται οι διεθνείς

Ολυμπιακός: Φιλικό με Βενέτσια, ενσωματώνονται οι διεθνείς

Με προβλήματα θα παραταχθούν οι Ερυθρόλευκες απέναντι στην ιταλική ομάδα στη Λευκάδα σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Καταφθάνουν στο νησί οι διεθνείς την Παρασκευή και παίζουν με Νίκη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Βίσλα Κρακοβίας για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Οι Ερυθρόλευκες δίνουν φιλικό προετοιμασίας με την Βενέτσια στην Λευκάδα, συμμετέχοντας στο 3ο Διεθνές τουρνουά του νησιού, έχοντας εκτός τις διεθνείς τους.

Οι Εβίνα Σταμάτη, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου και Πηνελόπη Παυλοπούλου αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα την Παρασκευή και θα αγωνιστούν απέναντι στη Νίκη Λευκάδας (28/09, 19:30) στη δεύτερη μέρα του τουρνουά.

Ο Γιώργος Παντελάκης αναμένεται να έχει όλο το ρόστερ του διαθέσιμο για αυτό το παιχνίδι αλλά και το τελευταίο φιλικό στην Λευκάδα με την Σπαρτάκ (το Σάββατο 29/09 στις 14:30), με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του πριν το μεγάλο ραντεβού με την Βίσλα και τους δύο αγώνες για την είσοδό του στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ