Παντελάκης: «Το 2019 θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Παντελάκης: «Το 2019 θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Πρωτέα Βούλας και τόνισε ότι το 2019 οι Ερυθρόλευκες θα είναι ακόμα καλύτερες.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε με 64-46 τον Πρωτέα Βούλας και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Παντελάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του πήρε τη νίκη και έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2018.

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι παίκτριές του τα πολύ καλά απέναντι στον Πρωτέα και επισήμανε ότι το 2019 θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτερες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κλείσαμε με ιδανικό τρόπο το 2018. Περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για μερικές ημέρες. Τα πήγαμε καλά απέναντι στον Πρωτέα και με τον καινούριο χρόνο πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.  Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι για το 2018 και θέλαμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση. Πήραμε τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο και με το νέο έτος ακόμα περισσότερες επιτυχίες και τίτλους για τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ