Σάκοτα: «Αυτή την ομάδα έχουμε…»

Σάκοτα: «Αυτή την ομάδα έχουμε…»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Ένωσης Ντράγκαν Σάκοτα

Η βαριά ήττα της ΑΕΚ και κυρίως η εικόνα της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό προκάλεσε απογοήτευση στην «Ένωση» και ο Ντράγκαν Σάκοτα σημείωσε:

«Αυτή την ομάδα έχουμε. Προσπαθούμε να διορθώσουμε. Δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή. Εννοείται και δεν συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παίξουμε καλύτερα.

Στο τέλος κάθε ομάδα παίρνει την θέση που της αξίζει. Έχουμε αυτό το ρόστερ και μέχρι να αλλάξουμε κάποια πράγματα, πρέπει να παλέψουμε με αυτά που έχουμε. Προσπαθούμε από τη μέρα που ήρθα να βρούμε κάτι.

Δεν έχουμε την ισορροπία που θα ήθελα σαν προπονητής. Προσπαθούμε αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν θέλουμε να φέρουμε παίκτες που δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη με διαφορετικό στυλ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για το παιχνίδι, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε δίκαια. Ήταν αρκετά σοβαρός. Φαίνεται ότι μας συμπεριφέρθηκε διαφορετικά από ότι στο κύπελλο. Ακόμα και οι βολές που είχε 100% δείχνει πόσο συγκεντρωμένοι ήταν. Δε μας έδωσαν περιθώρια να παλέψουμε καλύτερα, επειδή είναι άλλο όταν παίζεις στο επίπεδο Ευρωλίγκας και ειδικά στην άμυνα και κερδίζεις πιο εύκολα.

Είχαμε 18 λάθη και μας ανάγκασαν να παίξουμε με δύο πλέι-μέικερ. Γιατί τέτοιο ήταν το νούμερο παικτών που έχουμε. Η πιεστική άμυνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο δεκάλεπτο έκανε την διαφορά και έκρινε το παιχνίδι. Είχαμε κακή άμυνα στην αρχή. Μετά χάσαμε και αυτοπεποίθηση και ήταν δύσκολα για εμάς.

Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα και να έχουμε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και έγινε το αντίθετο. Το πρόβλημά μας δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθεί. Δεν έχουμε περιθώρια να γυρίζουμε πίσω. Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ