ΑΕΚ : «Κιτρινίζει» ο Ματ Λοτζέσκι

ΑΕΚ : «Κιτρινίζει» ο Ματ Λοτζέσκι

Ο Αμερικανός με το βέλγικο διαβατήριο είναι πάρα πολύ κοντά στην Ένωση για συμβόλαιο ενός έτους και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Η ΑΕΚ βλέπει μπροστά της την ευκαιρία να έχει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο Final 8 του Champions League της FIBA και δεν κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μπορέσει να καταφέρει να διεκδικήσει και πάλι την κούπα.

Για αυτό θέλει να αποκτήσει τον Ματ Λοτζέσκι, με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις, οι οποίες πηγαίνουν και αρκετά καλά. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της ΑΕΚ για συμβόλαιο ενός έτους, με τον 35χρονο γκαρντ/φόργουορντ να εξιτάρεται στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα,  που έχει ζήσει για έξι χρόνια και λατρεύει η οικογένειά του.

Ο Λότζο προέρχεται από θετικότατη σεζόν στην Τουρκία με την Τόφας, έχοντας κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά ματς. Σε περίπτωση λοιπόν που η ΑΕΚ τον αποκτήσει, αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στην χώρα μας καθώς είχε παίξει για τέσσερα χρόνια με τον Ολυμπιακό (2014-17) και την διετία 2017-2019 στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ