Παναθηναϊκός : Τσεκάρει Μπούκερ (vid)

Παναθηναϊκός : Τσεκάρει Μπούκερ (vid)

Ο Άσκια Μπούκερ είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Νικολάς Λαπροβίτολα.

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση «1», όμως η απόκτηση του έχει δυσκολέψει αρκετά με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποφασίζει να μην τον αποδεσμεύσει τουλάχιστον προς το παρόν.

Αυτό σημαίνει πως το τριφύλλι πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του στα γκαρντ και ένας από τους παίκτες που βρίσκεται ψηλά στη λίστα και αρέσει στους ανθρώπους των πράσινων είναι και ο Άσκια Μπούκερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ (1,86μ.) την τελευταία διετία έπαιζε στη Μούρθια στη Liga Endesa, ενώ το 2015 πέρασε από τον Αρκαδικό. Ειναι ένας εξαιρετικός σκόρερ με πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Εκει που υστερεί για τη θέση «1» είναι στην οργάνωση του παιχνιδιού, αφού δεν μοιράζει πολλές ασίστ για τη θέση που παίζει παρόλα αυτά πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια αγωνιστική βελτίωση την τελευταία διετία. Το συμβόλαιο του με τη Μούρθια έχει ολοκληρωθεί προς το παρόν κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει βρει ομάδα με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπούκερ είχε τη φετινή σεζόν 21,2 πόντους (84,3% βολές, 44,6% δίποντα, 37,1% τρίποντα), 3,6 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 28:35 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην ACB. Μάλιστα το Νοέμβριο είχε αναδειχθεί MVP του μήνα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ