Αθηναίου : Δεν παίζει ούτε κόντρα στον Κολοσσό

Αθηναίου : Δεν παίζει ούτε κόντρα στον Κολοσσό

Των υπηρεσιών του Γιάννη Αθηναίου για ένα ακόμη ματς θα στερηθεί ο Άρης, καθώς ο Ελληνας γκαρντ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση.

Ούτε και κόντρα στον Κολοσσό (Σάββατο 20/1, 16:30) θα έχει στη διάθεσή του ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον Γιάννη Αθηναίου. Ο 29χρονος γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα (19/01) η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του αυριανού (20/01, 16:30, ΕΡΤPLAY2, ΕΡΤ1 BL Show) αγώνα με τον Κολοσσό για τη 13η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Γιάννης Αθηναίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση.

Μόνος του προπονήθηκε, κάνοντας στη συνέχεια θεραπεία και ο Στέλιος Πουλιανίτης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά και στην ποδοκνημική, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Τέλεκομ Μπον (17/1). Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν σε video την ομάδα της Ρόδου».

Οσον αφορά τον Αθηναίου, ακούγονται φήμες ότι ενδεχομένως και αυτός να αποτελέσει παρελθόν. Προς το παρόν οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε κα διαψεύδονται από τους κίτρινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ