Προμηθέας : Πήραν παράταση τα διαρκείας

Προμηθέας : Πήραν παράταση τα διαρκείας

Την ευκαιρία να αγοράσουν διαρκείας για την επόμενη χρονιά του Προμηθέα θα έχουν για λίγες μέρες ακόμα οι φίλοι της ομάδας.

Παράταση στα διαρκείας του Προμηθέα.

Η ομάδα της Πάτρας με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως λόγω της σφοδρής επιθυμίας των φίλων του συλλόγου για να πάρουν εισιτήριο διαρκείας-ακόμα και σε αυτή την διαφορετική χρονιά λόγω του Covid-θα παρατείνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για λίγο ακόμα.

Συγκεκριμένα, καταλυτική ημερομηνία θα είναι η 5η Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών φιλάθλων, εξαιτίας της σχετικά μικρής χρονικής διάρκειας διάθεσης των καρτών και της απουσίας αρκετών φιλάθλων λόγω άδειας και διακοπών, ανακοινώνει πως επεκτείνεται για λίγες ημέρες η δυνατότητα ανανέωσης των καρτών διαρκείας για την νέα σεζόν με την έκπτωση περί το 25% ως το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ακυρώνονται όλες οι κρατήσεις και όσες θέσεις δεν έχουν ανανεωθεί θα γίνουν διαθέσιμες στην κανονική τιμή (χωρίς την έκπτωση) για νέους ή παλαιούς κατόχους. Επομένως, μετά την 7η Σεπτεμβρίου κάθε φίλαθλος (ανεξάρτητα αν κατείχε πέρσι εισιτήριο διαρκείας ή όχι) μπορεί να επιλέξει τη θέση που επιθυμεί (από τις διαθέσιμες) και να προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας του στην κανονική τιμή.

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), Εurocup (κανονική περίοδο – και σε περίπτωση πρόκρισης – Φάση των «16» και play-off) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του. Στην (απευκταία) περίπτωση που δεν διεξαχθεί κανένα επίσημο παιχνίδι με θεατές ως και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας θα έχει το δικαίωμα (εφόσον το επιθυμεί) να ζητήσει και να λάβει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ