Κολοσσός Ρόδου : Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας-στήριξης

Κολοσσός Ρόδου : Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας-στήριξης

Με σκοπό την καλύτερη ενίσχυσης της ομάδας στις μέρες του κορωνοϊού, ο Κολοσσός εξέδωσε εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν που έρχεται.

Ο Κολοσσός Ρόδου για να μπορεί να σταθεί με γερές «βάσεις» και τη νέα χρονιά, λόγω του κορωνοϊού έβγαλε προς διαθεσιμότητα εισιτήρια διαρκείας.

Η ομάδα της Ρόδου σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει πως οι κάρτες διαρκείας θα είναι με 20% έκπτωση σε σχέση με τη προηγούμενη σεζόν λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Η ομάδα μπάσκετ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS τολμά, με πλήρη επίγνωση των δυσμενών καταστάσεων, να συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα. Με  μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της πολύχρονης επιτυχημένης και αξιοπρεπούς παρουσίας της στην Basket League.

Τολμά, όπως τόλμησαν όλοι οι Δωδεκανήσιοι να προχωρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και ενωμένοι να βγούμε  νικητές  με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες .

Τολμά, και είναι η μοναδική νησιωτική ομάδα που κατεβαίνει στο παρκέ.

Η σημαντικότερη δύναμη του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS είναι οι άνθρωποι του νησιού μας. Αυτοί που διακριτικά, αδιάλειπτα και με μεγάλη αφοσίωση στηρίζουν την Ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS θα διαθέσει και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, με 20% Έκπτωση.» 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ