Μιλεντίγιεβιτς : «Αποφασισμένοι κόντρα στον Αρη»

Μιλεντίγιεβιτς : «Αποφασισμένοι κόντρα στον Αρη»

Όσα έγραψε ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη την Κυριακή.

O Κόροιβος προέρχεται από τις ήττες από Κύμη και Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ομάδα της Αμαλιάδας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς φιλοξενείται από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή (28/1, 17:00 – ΕΡΤ1 Live).

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, γράφοντας στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, μίλησε με σεβασμό για τους κίτρινους και πρόσθεσε ότι η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί αποφασιστική για να καταφέρει να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δυστυχώς η ομάδα μου δεν τα κατάφερε την περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα τη νίκη, ενώ χάσαμε και με διαφορά 12 πόντων.

Αν είχαμε κερδίσει ένα από τα προηγούμενα δύο ματς, με Κύμη ή Τρίκαλα θα ήμασταν σίγουρα σε καλύτερη θέση βαθμολογικά αυτή τη στιγμή. Πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να μην έχουμε άλλες απώλειες στα βατά παιχνίδια στην έδρα μας κι από εκεί και πέρα να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο εκτός έδρας, διότι η εικόνα μας σχεδόν όλες τις φορές που αγωνιζόμαστε εκτός Αμαλιάδας δεν είναι καλή.

Αύριο ξεκινάει για εμάς ο δεύτερος γύρος στη Θεσσαλονίκη και θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη, έναν σπουδαίο αντίπαλο, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, την οποία, πάντως, στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος νικήσαμε. Και για ψυχολογικούς λόγους και για καθαρά αγωνιστικούς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό και βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο αυτή τη φορά.

Σίγουρα κάθε παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολο για τον φιλοξενούμενο, ωστόσο εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε αποφασισμένοι στο παρκέ και να είμαστε ανταγωνιστικοί στα 40 λεπτά του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ