Επιστροφή στις προπονήσεις για το Λαύριο

Επιστροφή στις προπονήσεις για το Λαύριο

Στις προπονήσεις επιστρέφει το Λαύριο με τη συμμετοχή των παικτών και των μελών του τεχνικού επιτελείου που έχουν βρεθεί αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Μετά από περίπου δέκα μέρες το Λαύριο επιστρέφει στις προπονήσεις.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα γυρίσει στα παρκέ με όλους τους παίκτες, αλλά και τα μέλη του τεχνικού team που έχουν βρεθεί αρνητικοί στον κορωνοϊό στα τελευταία τεστ, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Επανέναρξη των προπονήσεων για την ομάδα μας αύριο, Σάββατο 31/10, με τη συμμετοχή των αθλητών και μελών του staff που έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί στον covid-19 στα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν επανειλημμένως (ακόμη και οι αθλητές που είχαν διαγνωσθεί την πρώτη φορά θετικοί τώρα είναι εντελώς καλά στην υγεία τους).
Η παύση των προπονήσεων της ομάδας, από 19/10 μέχρι και σήμερα 30/10, αποτελεί καθαρά θέμα ενσυνείδητης επιλογής μας για λόγους πρόληψης, προφύλαξης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

Συνεργαζόμαστε, καθημερινά, στενά με τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, διοίκηση κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου, ΕΟΔΥ, ΕΣΑΚΕ, ΓΓΑ) και ακολουθούμε πιστά τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ, με την ευχή να επιστρέψουν όλα τα μέλη της ομάδας μας υγιή πίσω στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Η αθλητική οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που καθημερινά στέλνουν, μηνύματα που μας δίνουν ΔΥΝΑΜΗ να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και εμπειρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ