Μακ : «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Μακ : «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει το Τριφύλλι.

Ετοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο με τους Πράσινους, τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο Τριφύλλι και επισήμανε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω αρκετούς εξ’ αυτών και περιμένω να τους δω και να παίξω μαζί τους» δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε:

«Στόχος μου είναι να κερδίζω. Αυτός θα είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην Ευρώπη. Πλέον έχω αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού εδώ, που είναι κάπως διαφορετικός σε σχέση με την Αμερική. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αγωνιστώ σκληρά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Δεν αποτελεί στόχο μου να σκοράρω 20 πόντους και να μοιράζω διψήφιο αριθμό ασίστ σε κάθε ματς, αλλά να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να μπορείς να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ