Μιλεντίγιεβιτς : «Στο μυαλό όλων μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο»

Μιλεντίγιεβιτς : «Στο μυαλό όλων μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς τόνισε πως άπαντες στον Κόροιβο Αμαλιάδας στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο (3/2, 18:30), αγώνας στον οποίο σκέφτονται μόνο τη νίκη.

Ο Κόροιβος υποδέχεται το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League και μόνο η νίκη βρίσκεται στο μυαλό όλων στην ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, σύμφωνα με τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς.

Ο νεαρός γκαρντ μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα της Αμαλιάδας έχουν ξεχάσει το «διπλό» κόντρα στον Άρη και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιλεντίγιεβιτς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα μου πέτυχε μία σπουδαία νίκη. Βγάλαμε την αντίδραση που καιρό ψάχναμε, μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και αρνητικές μας εμφανίσεις και για 40 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του Πρωταθλήματος. Πετύχαμε το διπλό στο Αλεξάνδρειο παίζοντας με συγκέντρωση στο πλάνο των προπονητών μας και δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και δεν πτοηθήκαμε σε καμία από τις περιπτώσεις που ο Άρης πήρε και προσπάθησε να χτίσει μία διαφορά ασφαλείας.

Αυτή η νίκη μας έδωσε μία… «ανάσα», ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας και πιστεύω ότι είναι ικανή να μας δώσει και ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια, έτσι ώστε βήμα βήμα να πετύχουμε το στόχο μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμη μία δύσκολη αναμέτρηση, το Σάββατο με το Ρέθυμνο στο γήπεδό μας. Δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες εντός έδρας, προκειμένου να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία και να ορίζουμε εμείς τη μοίρα μας!

Έχουμε… ξεχάσει τη νίκη επί του Άρη και με αποφασιστικότητα προετοιμαζόμαστε καλά για το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε, βέβαια, τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να μας στηρίξει και να είναι ο 6ος παίκτης στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ