Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον για τον Μπλάζιτς

Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον για τον Μπλάζιτς

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ενίσχυση στις θέσεις ων περιφερειακών και το όνομα που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Σλοβενία, Γιάκα Μπλάζιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον πρώην παίκτη της Ανδόρας και της Μπασκόνια, Γιάκα Μπλάζιτς, ο οποίος κυκλοφορεί ως ελεύθερος εδώ και λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τη Sportday, οι ερυθρόλευκοι θέλουν μια προσθήκη στην περιφέρεια με έναν καλό αμυντικό, διότι δεν είναι ικανοποιημένοι με τις αμυντικές επιδόσεις του Μπράιαν Ρόμπερτς.

Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φέρεται να ψάχνει στην αγορά μόνο για κάποιον παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και που θα διαθέτει αξιόπιστο σουτ και σημαντικές επιδόσεις στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για τον Σλοβένο πρωταθλητή Ευρώπης τότε έχει λίγες μέρες περιθώριο διότι σε περίπου μια βδομάδα λήγει η διορία για δήλωση παικτών στην Ευρωλίγκα.

Ο 27χρονος άσος ύψους 1,96μ. αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ανδόρα και είχε στο Eurocup μέσο όρο 12 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ