Αρης : Πρόγραμμα αποκατάστασης για Μιλόσεβιτς, Ντραγκίσεβιτς

Αρης : Πρόγραμμα αποκατάστασης για Μιλόσεβιτς, Ντραγκίσεβιτς

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό (3/1).

Την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό, για την 10η αγωνιστική της Basket League, συνεχίζει ο Αρης.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, την τελευταία για το 2020, οι Μιλόσεβιτς, Ντραγκίσεβιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε ανάλυση του Ιωνικού με τη χρήση video.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Την τελευταία της προπόνηση για το 2020 πραγματοποίησε σήμερα (31/12) το μεσημέρι η ομάδα του ΑΡΗ, η οποία προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ιωνικό (03/01, 15:00, ΕΡΤFLIX), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic γυμνάστηκαν μόνοι τους, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πριν μπουν στο γήπεδο οι «κίτρινοι», έγινε ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου τους, με τη χρήση video.

Για αύριο (01/01), πρώτη μέρα του νέου έτους, έχει προγραμματιστεί κανονικά προπόνηση, το απόγευμα στο «Nick Galis Hall».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ