Παναθηναϊκός : Στην έξοδο ο Βόβορας

Παναθηναϊκός : Στην έξοδο ο Βόβορας

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ακόμη και σήμερα ο Γιώργος Βόβορας, αφού η διοίκηση του Παναθηναϊκού θεωρεί ειλημμένη την αποχώρηση του.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από το Λαύριο και κυρίως ο τρόπος που ήρθε φαίνεται πως φέρνει εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες στο τριφύλλι. Η ντροπιαστική εμφάνιση των πράσινων και η κακή εικόνα στο χθεσινό ματς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Έλληνα τεχνικό με την απόλυση του να είναι πιο ορατή από ποτέ.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην 16η θέση της Euroleague με ρεκόρ 5-11 και η ήττα από το Λαύριο ουσιαστικά βάζει σε σοβαρές σκέψεις τη διοίκηση του τριφυλλιού για την αντικατάσταση του Βόβορα. Ο Έλληνας τεχνικός είχε υποσχεθεί στο ξεκίνημα της χρονιάς ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν ανταγωνιστικός τη φετινή σεζόν, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, με την εικόνα μάλιστα της ομάδας να είναι κακή όσο περνάει ο καιρός, με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα.

Οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Βόβορα αναμένονται σήμερα, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Έλληνας τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν, ενώ η «μπάλα» εκτός από τον Βόβορα δεν αποκλείεται να πάρει και παίκτες της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ