Παπαθεοδώρου : «Σημασία έχει η νίκη και η κατάσταση του Γκίκα»

Παπαθεοδώρου : «Σημασία έχει η νίκη και η κατάσταση του Γκίκα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού και στάθηκε στη νίκη, αλλά και στην κατάσταση του Νίκου Γκίκα.

Σοβαρός φαίνεται, δυστυχώς, πως είναι ο τραυματισμός του Νίκου Γκίκα, όπως τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ακόμη ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε ότι σημασία έχει το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και η κατάσταση της υγείας του Έλληνα γκαρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εν μέσω των γνωστών προβλημάτων που είχαμε προστέθηκε ένα ακόμα στη διάρκεια του παιχνιδιού σε μια θέση που πονάμε πολύ και έκανε δύσκολη την προσπάθειά μας. Η εξαιρετική προσπάθεια του Ιωνικού και το αμυντικό του πλάνο μας χάλασε το μυαλό και χάσαμε την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα να παίξουμε ένα μπάσκετ που δεν είχαμε ξαναπαίξει με σχήμα που δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί ούτε στην προπόνηση, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους και το πνεύμα που είχαν παρά την κούραση των τελευταίων ημερών και με όλες τις αναποδιές που μας παρουσιάζονται που μας κοστίζουν και σε αγωνιστική ετοιμότητα και σε ρυθμό και ψυχολογικά. Όταν βλέπεις συνέχεια μέλος της ομάδας να μένει έξω όπως έγινε με τον Νίκο, που πρέπει να είναι ένας δύσκολος και σοβαρός τραυματισμός, είναι κουραστικό για εμάς. Οι ευχές μας είναι να γίνει γρήγορα καλά. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει έναν σοβαρό τραυματισμό».

Για τον Χρυσικόπουλο: «Είναι εσωτερικό μας θέμα, θα το λύσουμε εκ των έσω. Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα το μάθετε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για το τι συμβαίνει εσωτερικά στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ