Καλαμπάκος : «Άδικο να χάσουμε με 15 πόντους»

Καλαμπάκος : «Άδικο να χάσουμε με 15 πόντους»

Στα πολλά τρίποντα που σημείωσε ο Κολοσσός ειδικά στο δεύτερο μέρος, στάθηκε Ντίνος Καλαμπάκος στη συνέντευξη Τύπου.

Παράπονα από την ομάδα του για την παρουσία της στο δεύτερο ημίχρονο, εξέφρασε ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το 86-71 από τον Κολοσσό στην Ρόδο. Ο Ελληνας τεχνικός του Κόροιβου είπε χαρακτηριστικά ότι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν καταστροφικό.

«Δεν έχω να πω πάρα πολλά πράγματα και θα μιλήσω για το παιχνίδι, γιατί όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Ήμασταν πολύ καλοί και τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα παιδιά του Κολοσσού αποφασισμένοι, έτρεξαν, πίεσαν, έγιναν πιο σκληροί και το κακό με εμάς είναι ότι δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Είχαμε μείνει στη χαρά του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά κλείνοντας το δεκάλεπτο ήταν καταστροφή. Εκεί, μας ξέφυγε το παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά.

Έχουμε παράπονα από την ομάδα μας, σε θέματα συγκέντρωσης, όταν το ματς άλλαξε σε ρυθμό και κανόνες. Και θεωρώ ότι είναι άδικο για το καλό ξεκίνημα, να χάσουμε με 15 πόντους στο τέλος. Νομίζω ότι είναι άδικο για την προσπάθεια, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Στράβωσε το κλίμα και η κατάσταση και το παράπονό μας είναι ότι δεν καταφέραμε να γυρίσουμε. Ξέραμε ότι ήρθαμε εδώ με λιγότερα παιδιά. Είχαμε μόνο δύο ψηλούς. Προσπαθήσαμε να τους προστατέψουμε και να μην πάθουμε το ίδιο με το Ρέθυμνο, αλλά αυτά που ρισκάραμε στο δεύτερο ημίχρονο μας γύρισαν μπούμερανγκ, γιατί φάγαμε μεγάλα σουτ. Όπως βάλαμε μεγάλα σουτ, έτσι φάγαμε. Ανθρώπινο και λογικό».

Για το τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής όταν η αντίπαλη ομάδα βάζει μεγάλα σουτ: «Το παιχνίδι πολλές φορές σε οδηγεί σε λύσεις που δεν ξέρεις αν τις είχες σκεφτεί ή ήσουν έτοιμος. Το παιχνίδι μας είναι κατά 96% περιφερειακό. Τρέχουμε και σουτάρουμε πολύ, γιατί στο λόου ποστ είτε πάει μία μπάλα, είτε μία… χειροβομβίδα δεν πιστεύω να την πιάσει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε τέτοιους παίκτες. Ο Κολοσσός ξέρει να τρέχει και να σουτάρει και είναι ομάδα που βάζει μεγάλα σουτ. Στον Άρη έβαλε μεγάλα σουτ και νίκησε, αλλά και σε εμάς στο τρίτο δεκάλεπτο… ξεπατώθηκε», είπε ο Καλαμπάκος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ